Ένας 30χρονος Αθηναίος συνελήφθη στην περιοχή των Βουτών, κατηγορούμενος για πλαστογραφία και απάτη. Ο νεαρός άνδρας φέρεται να είχε εξαπατήσει αρκετούς ηλικιωμένους, στο Νομό Ηρακλείου Κρήτης, αποσπώντας τους μεγάλα χρηματικά ποσά.

Ο άνδρας συνελήφθη από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Μύρωνα μετά την καταγγελία 80χρονης από τις Βούτες ότι προσπάθησε να την ξεγελάσει για να της πάρει 350 ευρώ με την πρόφαση ότι τα χρειάζεται η κόρη της που λίγο νωρίτερα είχε εμπλακεί σε τροχαίο. Η 80χρονη δεν πείστηκε και απάντησε ότι θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσει μαζί της πριν του δώσει τα χρήματα. Ακούγοντας αυτό ο άνδρας, τράπηκε σε φυγή λέγοντας μόνο ότι θα ξαναπεράσει.Η ηλικιωμένη γυναίκα αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, και αποφάσισε να τον ακολουθήσει, τον είδε να μπαίνει σε ένα αυτοκίνητο, από το οποίο κράτησε στοιχεία και στη συνέχεια, τα έδωσε στην Αστυνομία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Αστυνομία κινήθηκε άμεσα για τον εντοπισμό του δράστη. Ο άνδρας εντοπίστηκε στην περιοχή της Αγίας Ειρήνης και αφού συνελήφθη, οδηγήθηκε στη συνέχεια στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

Όπως προέκυψε, ο νεαρός άνδρας είχε εξαπατήσει, με τον ίδιο τρόπο, ακόμη πέντε ηλικιωμένους στο Ηράκλειο, τις Γούβες και το Θραψανό αποσπώντας ποσά από 450 ευρώ έως και 9250 ευρώ! Σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητό του, βρέθηκαν μία φωτογραφική μηχανή, ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής και μία οθόνη υπολογιστή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης