Μια συμμορία που δεν δίσταζε να ρίχνει στο πάτωμα, να φιμώνει και να ξυλοκοπεί τα θύματα της εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Διαρρηκτών της Ασφάλειας Αττικής το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης στην περιοχή της Φυλής. Από τον περασμένο Αύγουστο ένας 17χρονος, ένας 20χρονος και μια 22χρονη κατηγορούνται ότι εισέβαλαν σε σπίτια σε όλη την Αττική και έκλεβαν ότι πολύτιμο έβρισκαν.

Μάλιστα, πολλές φορές δεν δίσταζαν να μπουν στα σπίτια παρά το γεγονός ότι οι ένοικοι ήταν μέσα. Με φωνές, σωματική βία αλλά κάποιες φορές και με χρήση αιχμηρών αντικειμένων τους ακινητοποιούσαν και στη συνέχεια άρπαζαν κοσμήματα, χρυσαφικά, χρηματικά ποσά και ηλεκτρονικές συσκευές. Η σπείρα όμως χρησιμοποιούσε και άλλους τρόπους για να «τρυπώνει» μέσα στα σπίτια. Διάλεγαν σπίτια όπου έμεναν ηλικιωμένοι, χτυπούσαν τα κουδούνια και τους έπειθαν να ανέβουν στο σπίτι τους. Τότε με την μέθοδο της απασχόλησης έβρισκαν την ευκαιρία να τους κλέψουν. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα έχουν εξιχνιαστεί 4 ληστείες και 18 περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών σε διάφορες περιοχές της Αττικής, ενώ η έρευνα για τη εξακρίβωση του πλήρους εύρους της εγκληματικής τους δραστηριότητας συνεχίζεται. Τέλος, ταυτοποιήθηκαν ως συνεργοί και αναζητούνται μια 24χρονη και μια 17χρονη. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης