Τέσσερις ανήλικοι συνελήφθησαν στις 16 Φεβρουαρίου έπειτα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε Δάφνη, Ομόνοια και Ν. Κόσμο, καθώς κατηγορούνται για κλοπές Ι.Χ. και μοτοσικλετών στην Αττική.

Έπειτα από έρευνες, διαπιστώθηκε ότι οι δράστες από τις αρχές του έτους, είχαν συστήσει συμμορία με διαρκή δράση και διαφορετική ανά περίπτωση σύνθεση, με σκοπό τη διάπραξη κλοπών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ως προς την μεθοδολογία δράσης τους, κινούμενοι με μοτοσικλέτες και Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τα οποία είχαν αφαιρέσει σε προγενέστερο χρόνο, εντόπιζαν καταστήματα σε διάφορες περιοχές της Αττικής και με τη χρήση μεταλλικών αντικειμένων (καπάκια φρεατίων) έσπαγαν τις προσόψεις  και τις εισόδους των καταστημάτων, αφαιρώντας ταμειακές μηχανές και χρήματα.

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί 20 κλοπές από καταστήματα, δύο κλοπές Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων και πέντε κλοπές δίκυκλων μοτοσυκλετών, από τις περιοχές της Αργυρούπολη, Ηλιούπολης, Αλίμου, Γλυφάδας, Δάφνης, Βύρωνα και Νέας Σμύρνης.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε στον αρμόδιο Ανακριτή, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης