Από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής συνελήφθησαν το βράδυ της Κυριακής τρεις άνδρες, ηλικίας 26, 24 και 23 ετών, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, απόπειρες ανθρωποκτονίας, ληστείες και κλοπές.

Οι συλληφθέντες μαζί με έναν άνδρα 26 ετών, ο οποίος έχει συλληφθεί και κρατείται από τις 8 Μαρτίου του 2011 στις Δικαστικές Φυλακές Κορυδαλλού, και με ακόμη έναν συνεργό τους, που αναζητείται, είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα που διέπραττε ληστείες σε διάφορα καταστήματα (πρατήρια υγρών καυσίμων, σούπερ μάρκετ, κάβες, περίπτερα κ.λπ.).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την έρευνα-προανάκριση που διενεργήθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας προέκυψε ότι οι δράστες από τις αρχές του έτους έχουν διαπράξει 19 ληστείες σε καταστήματα στις περιοχές της Καλλιθέας, Μοσχάτου, Ν. Σμύρνης, Π. Φαλήρου και Ν. Κόσμου, εκ των οποίων σε μία περίπτωση, σε τουριστικό γραφείο στην Καλλιθέα, υπήρξε απόπειρα ανθρωποκτονίας εις βάρος υπαλλήλου του γραφείου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης