Στη σύλληψη μίας 60χρονης γυναίκας προχώρησε η ελληνική αστυνομία στην Αττική, αφού όπως έγινε γνωστό έπειτα από καταγγελία, η ηλικιωμένη εκβίαζε για μεγάλο χρονικό διάστημα το γιατρό της!

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο γιατρός συνέστησε στη γυναίκα να απευθυνθεί σε ειδικό χειρουργό, αφού η θεραπεία της δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ωστόσο, καθώς και σε αυτήν την περίπτωση δεν υπήρξε «θετικό» ιατρικό αποτέλεσμα η 60χρονη ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2014 να εκβιάζει τον γιατρό και να ζητά να της καταβάλει αποζημίωση 20.000 ευρώ, προκειμένου να μην τον συκοφαντήσει στα ΜΜΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο γιατρός κατέθεσε σε τραπεζικό λογαριασμό το ποσό, αλλά τέλη του Ιουνίου 2014 η συλληφθείσα τον επαναπροσέγγισε και του ζήτησε 20.000 ευρώ επιπλέον για να μεταβεί στο εξωτερικό για νέα θεραπεία.

Ο ιατρός αρνήθηκε και η 60χρονη τον απείλησε ότι θα τον κατέστρεφε επαγγελματικά. Τελικώς ο γιατρός προχώρησε σε καταγγελία στο Τμήμα Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και σε ραντεβού που προγραμμάτισε, με την 60χρονη, της παρέδωσε το ποσό σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, οπότε και συνελήφθη.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης