Ενας 34χρονος Αλβανός κάτοικος Αττικής φέρεται να είναι ο κλέφτης πραγμάτων αξίας 13.000 ευρώ, τα οποία κατηγορείται ότι αφαίρεσε από τρία αυτοκίνητα παραθεριστών στη Στούπα και την Καρδαμύλη τον Αύγουστο του 2015.

Οι τρεις κλοπές εξιχνιάστηκαν πρόσφατα από το Αστυνομικό Τμήμα Δυτικής Μάνης αφού τώρα αναγνωρίστηκαν τα αποτυπώματά του, που είχαν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο αναλυτικά, ο εν λόγω δράστης φαίνεται ότι ήξερε πού να χτυπήσει και επέλεγε οχήματα ξένα ώστε να έχει πιθανότητα να βρει μέσα πράγματα αξίας, τα οποία συνήθως κουβαλούν οι επισκέπτες σε έναν τόπο. Ετσι, κατάφερε να κλέψει ακριβά λάπτοπ και κοσμήματα αξίας, καθώς και χρήματα, που η αξία τους συνολικά ξεπερνά τα 13.000 ευρώ. Ο 34χρονος έδρασε στις 9 Αυγούστου στη Στούπα και στις 12 Αυγούστου του 2015 στη Στούπα και την Καρδαμύλη. Και στις τρεις περιπτώσεις έσπασε το τζάμι για να πάρει τα πράγματα, ενώ επέλεγε μεσημεριανές προς απογευματινές ώρες που οι παραθεριστές ήταν για μπάνιο στην παραλία.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, η οποία θα υποβληθεί στην εισαγγελέα Καλαμάτας για την άσκηση ποινικής δίωξης.

Πηγή: eleytherianews.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης