Ένταλμα σύλληψης σε βάρος ενός 39χρονου, έγκλειστου Καταστήματος Κράτησης εκδόθηκε από τις αστυνομικές αρχές, ο  οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία 85χρονου στις 14 Απριλίου στα Σεπόλια. Ένα ακόμη άτομο αναζητείται για την ίδια υπόθεση.

Ο 85χρονος είχε βρεθεί, το πρωί εκείνης της ημέρας εντός της μονοκατοικίας που διέμενε στα Σεπόλια τραυματισμένος και διακομίσθηκε σε νοσοκομείο, όπου λίγες ώρες αργότερα κατέληξε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τη νεκροψία-νεκροτομή διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός του επήλθε έπειτα από ξυλοδαρμό καθώς υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο.

Μετά από έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και την αξιοποίηση των εργαστηριακών ευρημάτων από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, η υπόθεση εξιχνιάστηκε.

Δράστες είναι 39χρονος ξένος υπήκοος, ήδη έγκλειστος Καταστήματος Κράτησης, καθώς και ένας άλλος ξένος υπήκοος, για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό του οποίου, η έρευνα συνεχίζεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως πρόεκυψε από την έρευνα, το κίνητρο του εγκλήματος ήταν η ληστεία.

Ο 39χρονος είχε συλληφθεί στις 26-4-2019, από αστυνομικούς του Τ.Α. Νίκαιας-Αγ.Ιωάννη Ρέντη, για απόπειρα κλοπής-διάρρηξης σε σπίτι. Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις και εντάλματα σύλληψης για υποθέσεις ληστειών και παραγγέλθηκε η φυλάκισή του σε Κατάστημα Κράτησης.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση για διενέργεια κύριας ανάκρισης και σε βάρος του 39χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης