Εξιχνιάστηκε, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, περίπτωση ζωοκλοπής, η οποία διαπράχθηκε την 09/10.03.2015, σε Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Φαιστού, σε βάρος 37χρονου.

Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκε έρευνα, σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μοιρών, και των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς και Ηρακλείου, στο κοινό ποιμνιοστάσιο δύο ανδρών 44χρονου και 37χρονου ,όπου κατά τη διάρκεια αυτής, βρέθηκαν πέντε πρόβατα, τσουβάλι το οποίο περιείχε δέρμα προβάτου και πέντε ενώτια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τη συνεχιζόμενη προανάκριση, προέκυψε ότι τα εν λόγω ανευρεθέντα πρόβατα, δέρμα προβάτου και ενώτια ανήκουν στον 37χρονο παθόντα, τα οποία κατασχέθηκαν και αναγνωρίστηκαν από τον κάτοχο τους.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, εντοπίστηκαν, ο 44χρονος και ο 37χρονος, επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Φ. ιδιοκτησίας του 37χρονου, ενώ σε έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκε και κατασχέθηκε κυνηγετικό όπλο.

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μοιρών και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, πραγματοποιήθηκαν έρευνες στα σπίτια των συλληφθέντων, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην οικία του 44χρονου, ακόμη ένα κυνηγετικό όπλο και 41 φυσίγγια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον, αναζητούνται δύο γυναίκες (25 και 62 ετών), για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων η 25χρονη, ενώ η 62χρονη, για παραβάσεις της Αστυνομικής Διάταξης περί ζωοκλοπής.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης