Εντοπίστηκαν, ύστερα από συστηματικές έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, οι δράστες ληστείας σε βάρος 30χρονου υπηκόου Πακιστάν, στην Κέρκυρα. Πρόκειται για τρεις Ρομά.

Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, υπόθεση ληστείας σε βάρος 30χρονου υπηκόου Πακιστάν, από τρεις ημεδαπούς ρομά ηλικίας 30, 34 και 35 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστεία κατά συναυτουργία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, διερευνήθηκε διεξοδικά καταγγελία 30χρονου υπηκόου Πακιστάν σύμφωνα με την οποία το Σάββατο (21.12.2013) το μεσημέρι στο Λιβάδι Ρόπα Κέρκυρας, τρεις δράστες οι οποίοι επέβαιναν σε επιβατικό αυτοκίνητο αφού ακινητοποίησαν το δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε και με την χρήση βίας του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 480 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Από την αξιολόγηση των στοιχείων της αστυνομικής έρευνας ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της ληστείας τρεις ρομά 30,34 και 35 ετών οι οποίοι εντοπίστηκαν κατά την διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης την Κυριακή (22.12.2013), το πρωί, στο Λιβάδι Ρόπα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας με τη συνδρομή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας.

Επιπλέον σε έρευνα που έγινε στην κατοικία τους, παρουσία δικαστικού λειτουργού βρέθηκε και κατασχέθηκε το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι τρεις δράστες κατά την διάρκεια της ληστείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης