Εξιχνιάστηκε δολοφονία έπειτα από πέντε χρόνια

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019, 11:47
Εξιχνιάστηκε δολοφονία έπειτα από πέντε χρόνια

Εξιχνιάστηκε, έπειτα από πέντε χρόνια, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία ενός υπηκόου Βουλγαρίας, 31 ετών, που διαπράχθηκε στις 9 Ιουνίου 2014 στην Αθήνα. Δράστες είναι τρεις ομοεθνείς του, δύο άνδρες και μία γυναίκα. 

Το θύμα είχε βρεθεί νεκρό στις 11 Ιουνίου 2014, σε υπόγειο εγκαταλελειμμένου κτηρίου στο κέντρο της Αθήνας. Από τη νεκροψία - νεκροτομή διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός του προκλήθηκε από ασφυξία.

Η αστυνομία εξακρίβωσε ότι δράστες είναι τρεις ομοεθνείς του, δύο άνδρες 51 και 53 ετών, καθώς και μια 54χρονη, οι οποίοι μετά την ανθρωποκτονία διέφυγαν από την Ελλάδα και αναζητούνται.

Οι δράστες κατά το παρελθόν έχουν κατηγορηθεί και συλληφθεί κατά περίπτωση για ληστεία, παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, περί εξαρτησιογόνων ουσιών, περί όπλων, παράνομη κατακράτηση και μαστροπεία.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση σε κύρια ανάκριση. Σε βάρος των δραστών εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης για ανθρωποκτονία με δόλο από κοινού.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019, 11:50