Εξιχνιάστηκε στυγερό έγκλημα στη Θεσσαλονίκη

Εξιχνιάστηκε στυγερό έγκλημα στη Θεσσαλονίκη
Ένας 27χρονος φέρεται να είναι ο δράστης της στυγερής δολοφονίας με θύμα 46χρονο, η οποία διαπράχθηκε στις 19 Νοεμβρίου 2010 στην Περαία Θεσσαλονίκης.

Ύστερα από πολύμηνη έρευνα, με τη συνδρομή Αξιωματικού που υπηρετεί ως Σύνδεσμος της χώρας μας στην πρεσβεία της Βουλγαρίας, ο 27χρονος συνελήφθη και έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος του, για «Ανθρωποκτονία από Πρόθεση» και παράβαση του νόμου «Περί Όπλων».

Όπως προέκυψε από την προανακριτική διαδικασία, ο 27χρονος, μετά από διαπληκτισμό για προσωπικές διαφορές, επιτέθηκε με μαχαίρι στο θύμα, φέροντάς του θανάσιμα τραύματα στη θωρακική χώρα.

Μετά την εγκληματική του πράξη, ο δράστης μετέβη στο Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό και με τρένο, αναχώρησε για τη χώρα του, από όπου μετά από παραμονή λίγων μηνών, επέστρεψε στην Ελλάδα.

Για την ίδια υπόθεση, σχηματίστηκε δικογραφία με την κατηγορία της «Υπόθαλψης Εγκληματία» και της «Κλοπής», σε βάρος δεύτερου αλλοδαπού, ηλικίας 32 ετών, ο οποίος δεν ενημέρωσε τις αστυνομικές Αρχές για το συμβάν, παρότι υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, ενώ, μετά την ανθρωποκτονία, αφαίρεσε δύο συσκευές κινητής τηλεφωνίας και το αυτοκίνητο του θύματος.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 6 Μαΐου 2011, 17:42