Έξω από το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Δικτύων συγκεντρώθηκαν λίγο μετά τις 13:00 σήμερα το μεσημέρι οι απεργοί – εργαζόμενοι στα Μ.Μ.Μ. – οι οποίοι έφτασαν εκεί (επί της Λ. Μεσογείων) με μηχανάκια και μοτοσικλέτες από τη Βουλή, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις επικείμενες αλλαγές που θα επιβάλει το νομοσχέδιο, που αναμένεται να ψηφιστεί αύριο, Τρίτη.

Η κίνηση και στα δύο ρεύματα της Λ. Μεσογείων διακόπηκε, ενώ δυνάμεις της αστυνομίας σταμάτησαν τη μηχανοκίνητη πορεία στο ύψος της οδού Αναστάσεως, που παρέμεινε και αυτή κλειστή. Νωρίτερα, το πρωί οι εργαζόμενοι συναντήθηκαν μπροστά από το Δημαρχείο Αθηναίων, στην πλατεία Κοτζιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συγκεντρωμένοι επανέλαβαν για ακόμη μία φορά το αίτημά τους να αποσυρθεί άμεσα το νομοσχέδιο του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων για την εξυγίανση των Μεταφορών. Αύριο, Τρίτη 15 Φεβρουαρίου, ημέρα ψήφισης του επίμαχου νομοσχεδίου, οι εργαζόμενοι έχουν εξαγγείλει εικοσιτετράωρη απεργία και προσυγκέντρωση στις 16:00 στην πλατεία Κοτζιά, απ’ όπου θα ξεκινήσει πορεία διαμαρτυρίας με κατεύθυνση τη Βουλή και την πλατεία Συντάγματος.

Παράλληλα, την Τετάρτη, οι εργαζόμενοι στην Ε.Θ.Ε.Λ. θα πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση, προκειμένου να αποφασίσουν σχετικά με το μέλλον των κινητοποιήσεών τους.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης