«Έξω οι μπράβοι της Χ.Α. από τα νοσοκομεία»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013, 14:58
«Έξω οι μπράβοι της Χ.Α. από τα νοσοκομεία»
Με αφορμή το τελευταίο κρούσμα εφόδου της Χρυσής Αυγής στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης πριν από μερικές μέρες η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία καλεί σωματεία και τους εργαζόμενους να υπερασπιστούν τη Δημοκρατία και τους πολίτες στο χώρο των Νοσοκομείων και να ορθώσουν κίνημα αντίστασης ενάντια στα «Τάγματα Εφόδου» του φιλοναζιστικού κόμματος.

«Η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει την εισβολή “μπράβων” της Χρυσής Αυγής στο Νοσοκομείο Τρίπολης, οι οποίοι με απειλές και εκφοβισμό ζητούσαν από τους εργαζόμενους νομιμοποιητικά έγγραφα.
Η απρόκλητη αυτή εισβολή (η οποία βρήκε απρόσμενη υποστήριξη από την Διοικήτρια του Νοσοκομείου) επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά τις πολιτικές που εκφράζει το φασιστικό αυτό κόμμα» αναφέρει στην ανακοίνωση η Ομοσπονδία.

«Η απάντηση απέναντι σε αυτά τα φαινόμενα, που πιθανόν θα κλιμακωθούν στο επόμενο διάστημα, θα πρέπει να είναι μόνο μία: Υπεράσπιση του Δημοκρατικού Δικαιώματος της εργασίας και της παροχής Δημόσιας Δωρεάν Υγείας για όλους ανεξαρτήτως χρώματος ή φυλής» καταλήγει.

Διαβάστε επίσης: «Τάγμα» της Χρυσής Αυγής έκανε έφοδο και στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο
Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2013, 14:34


Επιμέλεια: Απόστολος Αγιοστρατίτης

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013, 14:58