Διαμάχη έχει ξεσπάσει μεταξύ του δημοσιογράφου και διαχειριστή του site piperata.gr Πάρι Κουρτζίδη και ενός από τους άντρες ασφαλείας του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αφορμή στάθηκε η μήνυση που κατέθεσε ρεπόρτερ του piperata.gr σε βάρος του εν λόγω σωματοφύλακα για επίθεση που φέρεται να δέχθηκε κατά την αποχώρησή του από την εξόδιο ακολουθία του Σωκράτη Κόκκαλη Junior.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει συγκεκριμένα το piperata.gr:

«Εξώδικη διαμαρτυρία και πρόσκληση να ζητήσουν τα Piperata.gr συγγνώμη… να ανακαλέσουν και να δηλώσουν ότι όσα αναφέρθηκαν σε δημοσίευμα, για το συμβάν μεταξύ ρεπόρτερ του RP.news και του ιδίου κατά την εξόδιο ακολουθία του Σωκράτη Κόκκαλη jr ήταν απολύτως ψευδή, έστειλε ο Μάρκος Σταυρουλάκης!

Ο άνδρας της ασφάλειας του Μαρινάκη ζητά μάλιστα εντός 10 ημερών από την κοινοποίηση του εξωδίκου, ήτοι έως και τις 4 Αυγούστου 2018, να έχω κάνει και ανάλογο (νέο) δημοσίευμα με το οποίο θα ανασκευάζω και θα «διορθώνω» το επίμαχο, έτσι ώστε να αποκαταστήσω την κατασυκοφάντηση του. Αλλιώς, σε περίπτωση μη συμμόρφωσής μου, ΔΗΛΩΝΕΙ ότι θα ασκήσει στο ακέραιο όλα τα δικαιώματα του ενώπιον των αρμόδιων Δικαστηρίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατ’ αρχάς, οφείλω πρώτα να καλωσορίσω στη νομιμότητα τον κύριο Μάρκο Σταυρουλάκη.

Και πριν περάσω στην ουσία, στην ταμπακιέρα δηλαδή, δεν γίνεται να μη σχολιάσω ότι ο Μάρκος Σταυρουλάκης θίχτηκε για το επίμαχο δημοσίευμα μου και έστειλε εξώδικο, αλλά δεν μας είπε, όλον αυτό τον καιρό, με όσα έχω καταγγείλει ότι συνέβησαν στο Hilton και στα γραφεία της εφημερίδας axia news, αν έχει εξίσου κατασυκοφαντηθεί.

Για όλα τα προηγούμενα που έχω πει και γράψει, δεν θίχθηκε; Δηλαδή, μετά απ’ όλη την καταιγίδα (γιατί ακόμη ο τυφώνας είναι μπροστά τους και οσονούπω έρχεται), θέλει να μας πει ότι τον πείραξαν οι ψιχάλες, τώρα;

Ας είναι, σχετικά με το κακούργημα της αρπαγής μου και τα αδικήματα που αφορούν στην απειλή της ζωής μου και όχι μόνο, θα έχουμε πάμπολλα να πούμε, κι εσείς να μαθαίνετε… Να βλέπετε βίντεο και φωτογραφίες! Μαρτυρίες και γεγονότα που θα αποδεικνύονται στα μάτια και του πιο κακόπιστου ή και κακόβουλου… Οι αποκαλύψεις, από την ίδια την πολιτεία και των αρχών της, έρχονται… Οσονούπω! Να είστε βέβαιοι, άπαντες, όπως και οι άνθρωποι του Μαρινάκη, αλλά και ο ίδιος ο εφοπλιστής ότι, τα σπουδαία επί όλων αυτών είναι μπροστά! Οπότε θα επανέλθω τότε δριμύτερος…

Το ότι δεν μιλώ, δεν σημαίνει ότι ξεχνώ ή ότι προσπερνώ… Ούτε ότι, πάει, μπόρα ήταν και πέρασε… Η παραδειγματική τιμωρία τους θα αποτελέσει μάθημα προς αποφυγή για άλλους της ίδιας νοοτροπίας και αλαζονείας. Η δε καταγγελία μου θα αποτελέσει παράδειγμα για τους νεώτερους: Να προσκυνούν μόνο το Θεό και τη σημαία τους! Να σέβονται τον εαυτό τους και τους θεσμούς και να διεκδικούν το δίκιο τους! Ουδείς είναι ανώτερος από την αλήθεια! Και φυσικά, όπως σε όλους τους χώρους υπάρχουν κακοί, υπάρχουν και καλοί. Έτσι και στις αρχές. Έτσι και στη δικαιοσύνη. Αρκεί να λες την αλήθεια, να μάχεσαι για αυτήν και να διεκδικείς το δίκαιο. Γιατί στο τέλος, το ΦΩΣ κερδίζει πάντα το σκοτάδι…

Πάμε όμως στην ουσία του πράγματος, όσον αφορά το επίμαχο περιστατικό και το εξώδικο. Ο Μαρκουλάκης διαμαρτύρεται ότι έγραψα ψέμματα για το συμβάν, για αυτό έστειλε και το εξώδικο. Αλλά στον ρεπόρτερ του RP.news, Παναγιώτη Φάκο, ούτε εξώδικό έστειλε, ούτε αντιμήνυση έκανε! Γιατί ο Παναγιώτης Φάκος την ίδια κιόλας ημέρα του περιστατικού (20 Ιουλίου 2018) πήγε και υπέβαλε μήνυση σε βάρος του στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Ο Μαρκουλάκης, αφού κρύφθηκε για το αυτόφωρο… εμφανίσθηκε μετά, την 24η Ιουλίου 2018, όπου και συνέταξε την παρακάτω εξώδικη διαμαρτυρία μόνο προς εμένα! Την οποία και μου κοινοποίησε την επομένη. Προφανώς κάτι δεν κατάλαβε… Ή κάνει πως δεν καταλαβαίνει… Αν εγώ έγραψα ψέματα -την ίδια κιόλας ημέρα του συμβάντος-, τότε ο ρεπόρτερ που τον μήνυσε -κι εκείνος αυθημερόν- τι λέει; Αλήθεια ή ψέματα; Και γιατί δεν του έκανε αντιμήνυση; Διότι όταν ο άλλος σε έχει μηνύσει, δεν απαντάς με εξώδικο. Και μάλιστα με εξώδικο, το οποίο το στέλνεις στον δημοσιογράφο που κατέγραψε ότι είδε και ότι του είπε ότι βίωσε το θύμα/μηνυτής.

Αν πάλι λέμε και οι δύο ψέματα για ότι έγινε, όπως ο Μαρκουλάκης ισχυρίζεται, πως γίνεται να υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες αξιωματικοί της αστυνομίας(!), που επιβεβαιώνουν ότι περιστατικό υπήρξε, καθώς αυτό τους έγινε αντιληπτό λόγω του ότι ήταν στην ευρύτερη περιοχή (τηρώντας μέτρα ασφαλείας κατά την εξόδιο ακολουθία);

Μάλλον πάλι κάτι δεν υπολόγισαν καλά οι άνθρωποι του Βαγγέλη Μαρινάκη. Και που να δείτε πόσες ακόμη δυσάρεστες τέτοιες εκπλήξεις τους επιφυλάσσουμε!

Συκοφαντία, λοιπόν, θα ήταν αν υπήρχε ψευδές περιεχόμενο. Μάλιστα, ο Παναγιώτης Φάκος, δεν ισχυρίστηκε ότι χτύπησε άσχημα… Ίσα – ίσα, που περισσότερο εστίασε στο γεγονός, όπως και τα Piperata.gr, της πρόθεσης, της νοοτροπίας, της βίαιης προσπάθειας και της απειλής.

Όσον αφορά σε τυχόν δυσφήμηση. Πως θα πεις ότι σε δυσφημεί κάποιος επειδή καταγράφει δημοσιογραφικά ένα γεγονός βίας και τραμπουκισμού; [ερμηνεία σύμφωνα με το λεξικό της ελληνικής γλώσσας: τραμπούκος, αυτός που συμπεριφέρεται με βιαιότητα και με θρασύτητα, για να επιβάλει τις απόψεις του και τη θέλησή του].

Ο Μάρκος Σταυρουλάκης, όμως, όπως μπορείτε και ιδίοις όμασι να διαπιστώσετε, γράφει: «Είναι πραγματικά ακατανόητη η κακόβουλη εμμονή σας στην, κατ’ εκμετάλλευση κάθε ευκαιρίας, κατασκευή δήθεν συμβάντων τα οποία μου καταλογίζεται εν γνώσει σας ότι ουδέποτε συνέβησαν προς τον σκοπό βαρύτατης κατασυκοφάντησης μου». Κι εγώ αναρωτιέμαι, σε ποια αναφέρεται άραγε και γράφει στον πληθυντικό; Και ρωτώ τον ίδιο, χωρίς περιστροφές και υπεκφυγές: Πες μας βρε Σταυρουλάκη, ποια είναι αυτά που κατασκευάζω ως περιστατικά; Υπάρχουν βίντεο και φωτογραφίες εκτός από μαρτυρίες; Τι λες εσύ; Τι ξέρεις; Γιατί αν είσαι σίγουρος και λες την αλήθεια θα ξέρεις πως δεν γίνεται να υπάρχουν… Αν φοβάσαι ότι υπάρχουν, τι σημαίνει αυτό; Μήπως ότι άλλος λέει ψέματα, κι άλλος λέει την αλήθεια;

Στο εξώδικο σου αυτό, επιπροσθέτως λες ότι κάνω «χυδαίο χαρακτηρισμό τον οποίο σκοπίμως στον αποδίδω για να σε υποτιμήσω», επειδή σε αναφέρω «μπράβο». Σύμφωνα με το λεξικό της ελληνικής γλώσσας μπράβος είναι ο σωματοφύλακας, ο οποίος συνοδεύει κομματάρχη ή άλλον και δίνει ως συνώνυμο και τη λέξη «τραμπούκος». Ακόμη ο χαρακτηρισμός αυτός αποδίδεται σε όποιον πληρώνεται για να απειλεί τη ζωή άλλου ή και να τον δολοφονεί, επειδή του το ζητάει το αφεντικό/εντολέας του.

Αναπόφευκτα, λοιπόν, σε ξαναρωτώ: Στο Hilton και στα γραφεία της εφημερίδας axianews τι έγινε; Τι έπραξες μαζί με «συνεργάτες» σου; Τι σου είχε παραγγείλει το αφεντικό σου; Σε άλλες περιπτώσεις που οι «συνεργάτες» σου δημοσίως έχουν βιαιοπραγήσει (γηπεδικά γεγονότα καταγεγραμμένα σε κάμερες και πασίγνωστα στην Αστυνομία) έχουν ασκήσει τραμπουκισμό; Θα τους χαρακτήριζες «μπράβους»; Σε όλα τα άλλα μέσα ενημέρωσης που σας έχουν αποκαλέσει και χαρακτηρίσει με τον ίδιον χαρακτηρισμό έχετε διαμαρτυρηθεί τόσο καιρό;

Και στην αστυνομία, πάντως, έτσι σε χαρακτήρισαν προς εμένα, όποτε αναφερόντουσαν σε εσένα και στους συνεργάτες σου. Ίσως με παρέσυραν σε λάθος χαρακτηρισμό… Περιμένω με εξώδικο σου ή και δημοσίως να με ενημερώσεις πως ακριβώς επιθυμείς να σε αναφέρω, να σε χαρακτηρίζω, κι έχεις το λόγο μου θα το κάνω!

«Μπράβος», όμως, είσαι, σύμφωνα με το ελληνικό λεξικό και τις πράξεις σου, αυτές που βίωσα στο Hilton και στα γραφεία της εφημερίδας axianews, παρουσία του φυσικού εκδότη της. Όχι του τυπικού… Ο οποίος έχει καταγραφεί να λέει τι του ζήτησε να μου πει το αφεντικό του, καθότι η εφημερίδα είναι γνωστό της πάσης ότι εξυπηρετεί τα συμφέροντα του δικού σου αφεντικού, του Μαρινάκη.

Παρεμπιπτόντως, θα μπορούσε να πει κανείς το αφεντικό σας και κομματάρχη, οπότε ο χαρακτηρισμός «μπράβος» νομίζω ότι είναι ακριβής. Ε, και μη μου πείτε ότι χρειάζεται να στοιχειοθετήσω και τον ορισμό/χαρακτηρισμό του κομματάρχη…

ΥΓ.: Επειδή, στον χαρακτηρισμό «μπράβο» το ελληνικό λεξικό αποδίδει εκτός όλων των άλλων και γενναιότητα, προκειμένου να είμαι δίκαιος και απολύτως ακριβής όταν στον απευθύνω, αλλά και για να ελαφρύνεις τη θέση σου έναντι της δικαιοσύνης, καλό θα ήταν να αφήσεις κάθε είδους απειλές (νόμιμες και παράνομες) και να ζητήσεις με γενναιότητα ΣΥΓΓΝΩΜΗ για ότι συνέβη σε Hilton, axianews, μητρόπολη Αθηνών κλπ. Σύστησε το ίδιο να πράξουν και οι συνεργάτες σου, αλλά και το αφεντικό σου! Έρχεται δύσκολο φθινόπωρο και βαρύς χειμώνας».

Ακολουθούν η Μήνυση του Παναγιώτη Φάκου κατά του Σταυρουλάκη και το εξώδικου του δεύτερου κατά του Πάρι Κουρτζίδη:




σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης