Εξώδικο της Βίκυς Σταμάτη προς τον γείτονά της

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 12 Μαρτίου 2013, 20:49
Εξώδικο της Βίκυς Σταμάτη προς τον γείτονά της
Εξώδικο απέστειλε η Βίκυ Σταμάτη σε γείτονά της στην Δ. Αρεοπαγίτου, για όσα ισχυρίστηκε σε τηλεοπτικό σταθμό για την «γειτνίαση με το ζεύγος Τσοχατζόπουλου».

Σύμφωνα με τις αιτιάσεις της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου και όπως περιγράφονται στο εξώδικο, πρόθεση του γείτονά της είναι να καταφέρει να αποκτήσει το σπίτι τους σε εξευτελιστική τιμή μέσω πλειστηριασμού.

Ο γείτονας της κ. Σταμάτη σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό έκανε λόγο για «προβλήματα που αντιμετώπισε λόγω της γειτνίασής του με το ζεύγος Τσοχατζόπουλου» .

Η Βίκυ Σταμάτη υποστηρίζει επίσης πως «ο γείτονάς της απέκτησε τα διαμερίσματα που του ανήκουν στην Δ. Αρεοπαγίτου μέσω πλειστηριασμού. Τον κατηγορεί ακόμη ότι επέτρεψε σε τηλεοπτικά συνεργεία να μαγνητοσκοπήσουν το εσωτερικό του διαμερίσματός της και να τραβήξουν φωτογραφίες της ίδιας και του ανήλικου παιδιού της από κορνίζες και τον καλεί να σταματήσει κάθε παράνομη συμπεριφορά του».

Oλόκληρο το εξώδικο έχει ως εξής:

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ –ΔΗΛΩΣΗ


Της Βασιλικής Τσοχατζοπούλου, νομίμως εκπροσωπουμένης από τον πληρεξούσιο δικηγόρο, Αλέξιο Κούγια του Χρήστου, κάτοικο Αθηνών, λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας, αρ. 55

ΚΑΤΑ
Του Μιχάλη Χαρίτου, κατοίκου Αθηνών, οδός Διονυσίου Αρεοπαγίτου, αρ. 33.

Εδώ και μέρες επιδίδεστε σε μία πρωτοφανή παράνομη συμπεριφορά και προσβολή της ιδιοκτησίας μου, αλλά και της προσωπικότητάς μου, εκμεταλλευόμενος την παρούσα κατάσταση της οικογένειάς μου και την εξ αυτής απουσία της από τον γειτονικό προς εσάς διαμέρισμα των 170 τμ που αποτελεί μέρος του νεοκλασσικού κτιρίου της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, όπου διαβιείτε σε κατοικία του πρώτου ορόφου και διατηρείτε ισόγειο ταξιδιωτικό γραφείο, παρότι η λειτουργία επαγγελματικής στέγης απαγορεύεται στην ως άνω οδό. Όπως σας είναι γνωστό, τα ως άνω ακίνητα αποκτήσατε σε διαδικασία πλειστηριασμού τους, εκμεταλλευόμενος το ότι ο προηγούμενος ιδιοκτήτης ήταν τοξικομανής και μάλιστα απεβίωσε εντός της οικίας του.

Συγκεκριμένα, έχετε μεθοδεύσει με την καθημερινή προκλητική παράνομη συμπεριφορά σας, επιδιώκοντας τη δήμευση του διαμερίσματός μου με απώτερο σκοπό να ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία και να αποκτήσετε σε μηδαμινή αξία μέσω πλειστηριασμού, όπως συνηθίζετε, το διαμέρισμά μου, το οποίο έχει αγοραστεί με νόμιμο δάνειο, την είσοδο στο νεοκλασσικό κτίριο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου συνεργείων τηλεοπτικών καναλιών και δημοσιογράφων και τη λήψη φωτογραφιών από το εσωτερικό του διαμερίσματός μου, ακόμα και πολύ κοντινών από κάδρα – κορνίζες, στις οποίες εικονίζεται το πρόσωπο εμού και του παιδιού μου, πιθανολογώ δε ότι έχετε διαπράξει και το αδίκημα της διάρρηξης του διαμερίσματός μου είτε κατά μόνας είτε σε συνεργασία με τους φωτογράφους.

Τελευταία μάλιστα, δείχνοντας την πραγματική σας πρόθεση, εμφανίζεστε ότι τάχα ανησυχείτε από τα συνθήματα που γράφονται και τις υβριστικές επιθέσεις, πράξεις τις οποίες πιθανολογώ ότι πιθανότατα ο ίδιος διαπράττετε λόγω της ποιότητας του χαρακτήρα σας.

Πιο χυδαία ακόμα ήταν η χθεσινή σας συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ», στην οποία με προκλητική άνεση επιδείξατε χειρόγραφο σημείωμα του συζύγου μου με ανάλυση οφειλής στην ΕΥΔΑΠ, σχολιάζοντας ότι τάχα εκ του ποσού της τελικής οφειλής σας ζητούσαμε να πληρώσετε τα μισά, αποκρύπτοντας ότι επρόκειτο για ανύλυση των ποσών που οφείλατε να πληρώσετε αναδρομικά για την επί πενταετία δικής σας κατανάλωση, οικογενειακής και επαγγελματικής στέγης, που όμως παραπλανώντας μας είχατε πετύχει να καταλογίζονται στο διαμέρισμά μου. Όταν μάλιστα ερωτηθήκατε από τον δημοσιογράφο «γιατί τα χρήματα ήταν τόσα πολλά», δώσατε την ψευδή εξήγηση ότι «η κυρία Σταμάτη δεν κοιμάται δεύτερη φορά στο ίδιο σεντόνι».

Επειδή η βεβαιότητά μου για την παράνομη συμπεριφορά σας πηγάζει από το ότι ο μοναδικός τρόπος για να ληφθούν οι φωτογραφίες και τα τηλεοπτικά πλάνα που προβάλλονται είναι από τον δικό σας χώρο και συγκεκριμένα μέσω της σκάλας υπηρεσίας που βρίσκεται στο πίσω μέρος του κτιρίου και την οποία εσείς γνωρίζετε και αποκλειστικά χρησιμοποιείτε, καθότι εξυπηρετεί την οικογενειακή και επαγγελματική σας στέγη.

Επειδή η ως άνω συμπεριφορά σας αποσκοπεί στη δημιουργία αρνητικού κλίματος σε βάρος μου ενόψει της εκδίκασης της υπόθεσής μου με απώτερο σκοπό τη δήμευση του διαμερίσματός μου και την εν συνεχεία απόκτησή του από εσάς μέσω πλειστηριασμού.

Επειδή ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΑ για την ανήθικη και παράνομη συμπεριφορά σας.

Επειδή επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου.

ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΩ όπως απέχετε από τέτοιες συμπεριφορές, αν και η τυχόν συμμόρφωσή σας θα είναι πλέον χωρίς αποτέλεσμα, αφού η ζημία μου έχει επέλθει.

ΣΑΣ ΔΗΛΩ ότι θα προσφύγω εναντίον σας ενώπιον των αρμοδίων δικαστηρίων για τις παράνομες πράξεις που τελέσατε σε βάρος μου και θα ζητήσω τη νόμιμη αποζημίωσή μου.

Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής εντέλλεται όπως επιδώσει νόμιμα την παρούσα σε αυτόν, στον οποίον απευθύνεται, προς γνώση του και για τις έννομες συνέπειες, αντιγράφοντας ολόκληρο το κείμενο της παρούσας στην έκθεση επιδόσεώς του.

Αθήνα, 12/3/2013


Επιμέλεια : Παύλος Κιρκασίδης

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 12 Μαρτίου 2013, 21:26