Με έκτακτο δρομολόγιο που θα εκτελέσει το πλοίο της εταιρείας ΑΝΕΝΔΥΚ «Neptune», στις 8:30 το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής, θα μεταφερθούν στη Γαύδο οι επισκέπτες που θέλουν να γιορτάσουν το Πάσχα στο νησί.

Συγκεκριμένα, το πλοίο «Neptune» θα αποπλεύσει στις 08:30 από την Παλαιόχωρα για Σούγια – Αγία Ρουμέλη – Γαύδο, ενώ την ίδια ημέρα στις 13:00 θα εκτελέσει το αντίστροφο δρομολόγιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, την Τρίτη του Πάσχα (26/4), το ίδιο πλοίο θα αποπλεύσει στις 08:30 από την Παλαιόχωρα για Σούγια – Αγ.Ρουμέλη – Γαύδο και στις 13:00 θα αποπλεύσει από τη Γαύδο για το αντίστροφο δρομολόγιο.

Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος της ΑΝΕΝΔΥΚ κ. Γιάννης Μπραουδάκης, συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι μετασκευές στο ΕΓ/ΟΓ πλοίο της εταιρείας «Σαμαριά», προκειμένου να είναι εντελώς έτοιμο μέχρι τα τέλη του Μαΐου, έτσι ώστε να ξεκινήσουν και πάλι τα κανονικά δρομολόγια από και προς τη Γαύδο.

Παράλληλα αναμένεται και σημαντική παρέμβαση από το αρμόδιο υπουργείο που θα διευκολύνει την αποκατάσταση της ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας με το ακριτικό νησί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή:flashnews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης