Έκτακτα μέτρα της Τροχαίας για την έξοδο των εκδρομέων του Πάσχα

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 10 Απριλίου 2015, 09:25
Έκτακτα μέτρα της Τροχαίας για την έξοδο των εκδρομέων του Πάσχα
Ενισχυμένα είναι τα μέτρα αστυνόμευσης και τροχαίας σε όλη τη χώρα για την έξοδο των εκδρομέων του Πάσχα, η οποία κορυφώνεται σήμερα.

Συγκεκριμένα, αυξημένη είναι η αστυνομική παρουσία και η αστυνόμευση των σημείων του οδικού δικτύου όπου σημειώνονται συχνά τροχαία ατυχήματα, ενώ ενισχυμένα είναι και τα μέτρα τροχαίας στις εισόδους- εξόδους των μεγάλων αστικών κέντρων, όπου παρατηρείται μεγάλη κίνηση οχημάτων, καθώς και σε αεροδρόμια, λιμάνια και σταθμούς.

Παράλληλα, σε ισχύ έχει τεθεί από χθες η απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου. Ειδικότερα, σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, για το ρεύμα εξόδου από τις 06.00 έως τις 16.00 θα ισχύουν οι απαγορεύσεις:

- στη Νέα Εθνική Οδό (Ν.Ε.Ο.) και στην Παλιά Εθνική Οδό (Π.Ε.Ο.) Αθηνών- Κορίνθου- Πατρών, από τα διόδια Ελευσίνας μέχρι τα διόδια Ρίου

- στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών- Θεσσαλονίκης, από τον κόμβο Αγ. Στεφάνου (Κρυονέρι) μέχρι τη διασταύρωση του Μπράλου, από τον κόμβο Λαμίας μέχρι τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας και από τη Λάρισα μέχρι την κάτω διάβαση περιοχής Σκοτίνας

- στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Ν. Μουδανιών, από την αερογέφυρα Θέρμης μέχρι το 34ο χλμ.

-στην Εθνική Οδό Σχηματαρίου- Χαλκίδας, από τη διασταύρωσή της με τη Ν.Ε.Ο. Αθηνών- Θεσσαλονίκης μέχρι την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας

- στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Καβάλας, από το 11ο χλμ. μέχρι τη γέφυρα του Στρυμόνα.

Τη Δευτέρα 13 Απριλίου, για το ρεύμα εισόδου στα αστικά κέντρα και από τις 15.00 έως τις 22.00, θα ισχύουν οι απαγορεύσεις:

- στη Ν.Ε.Ο. και στην Π.Ε.Ο. Πατρών- Κορίνθου- Αθηνών, από τα διόδια Ρίου μέχρι τα διόδια Ελευσίνας

- στη Ν.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης- Αθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα, από την κάτω διάβαση περιοχής Σκοτίνας μέχρι τη Λάρισα, από τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας μέχρι τον κόμβο Λαμίας και από τη διασταύρωση του Μπράλου μέχρι τον κόμβο Αγ. Στεφάνου (Κρυονέρι)

- στην Εθνική Οδό Ν. Μουδανιών- Θεσσαλονίκης, από το 34ο χλμ. μέχρι την αερογέφυρα Θέρμης

- στην Εθνική Οδό Χαλκίδας- Σχηματαρίου, από την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας μέχρι τη διασταύρωσή της με τη Ν.Ε.Ο. Αθηνών- Θεσσαλονίκης

- στην Εθνική Οδό Καβάλας- Θεσσαλονίκης, από τη γέφυρα Στρυμόνα μέχρι την διασταύρωση Ρεντίνας.

Την Τρίτη 14 Απριλίου, για το ρεύμα εισόδου και από τις 11.00 έως τις 21.00, θα ισχύουν απαγορεύσεις στη Ν.Ε.Ο. και στην Π.Ε.Ο. Πατρών- Κορίνθου-Αθηνών, από τα διόδια Ρίου μέχρι τα διόδια Ελευσίνας.

Την ημέρα του Πάσχα, Κυριακή 12 Απριλίου, δεν θα ισχύσουν απαγορεύσεις.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 10 Απριλίου 2015, 09:29