Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας, προκειμένου να ληφθεί απόφαση για την προτεινόμενη κατάργηση του Τμήματος Ιεράπετρας του ΤΕΙ Κρήτης, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013 στις 19.00.

Παράλληλα, θα συζητηθει η «επιχειρούμενη υποβάθμιση του Νοσοκομείου Ιεράπετρας αλλά και η κατάργηση ή υποβάθμιση κρατικών υπηρεσιών της Ιεράπετρας, και οι συνέπειές τους για την καθημερινή ζωή των πολιτών της Ιεράπετρας και το μέλλον του τόπου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνεδρίαση έχουν κληθεί οι δημότες, ο μητροπολίτης Σητείας και όλοι οι εμπλεκόμενοι αιρετοί, κρατικοί και ιδιωτικοί φορείς της Κρήτης, του Λασιθίου και της Ιεράπετρας.

Εξάλλου, σε δυναμικές κινητοποιήσεις προσανατολίζεται και ο Δήμος Αγίου Νικολάου, προκειμένου να στείλει μήνυμα αντίδρασης στο σχέδιο «Αθηνά» του Υπουργείου Παιδείας.

Αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίου Νικολάου -στο οποίο κλήθηκαν να παραστούν, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές και οι περιφερειακοί σύμβουλοι-, όπου θα ληφθούν αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις που θα γίνουν προκειμένου ο Άγιος Νικόλαος να προασπίσει, όπως τονίζεται, «το δικαίωμα της ίσης μεταχείρισης, με τις άλλες τρεις πρωτεύουσες των νομών της Κρήτης, στην κατανομή πανεπιστημιακών σχολών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης