Οι απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στον τομέα της καθαριότητας, έχουν φέρει πολλά προβλήματα, ανάμεσα σε αυτά και τα ποντίκια.

Συγκεκριμένα, οι διαχειριστές πολυκατοικιών στο κέντρο της Πάτρας έρχονται αντιμέτωποι με αρουραίους που κρύβονται κάτω από τους τεράστιους όγκους απορριμμάτων, που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τις εισόδους των πολυκατοικιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, οι διαχειριστές προσπαθούν να τους εξοντώσουν τοποθετώντας παγίδες και φάρμακα σε χώρους που είναι πιθανόν να καταλήξουν οι αρουραίοι.

Εταιρείες απολυμάνσεων σπεύδουν για να βοηθήσουν στον… «πόλεμο» του αρουραίου, ενώ για την αποφυγή των ανεπιθύμητων και επικινδύνων για μετάδοση μολυσματικών ασθενειών εισβολέων, οι πόρτες σε πολλές πολυκατοικίες κλειδώνουν για να τις ανοίγουν με τα ίδια τους τα χέρια οι ένοικοι, ώστε να μην παραμείνουν ούτε για ελάχιστα λεπτά ανοιχτές.

Οι κάτοικοι απευθύνουν έκκληση προς κάθε κατεύθυνση, για προστασία τους από τους κινδύνους που ενέχει η επαφή τους με τα τρωκτικά η τα περιττώματα τους, με τα οποία είναι πλέον αναγκασμένοι να… συγκατοικούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης