Εκτός απροόπτου την Παρασκευή ελεύθερος ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017, 17:22
Εκτός απροόπτου την Παρασκευή ελεύθερος ο Άκης Τσοχατζόπουλος
Παρά τον αγώνα δρόμου των συνηγόρων του, δεν κατάφερε τελικά να αποφυλακιστεί σήμερα ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Οι γραφειοκρατικές διαδικασίες στέρησαν τον …αέρα της ελευθερίας στον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας, ο οποίος μία ημέρα μετά την άρνηση του δικαστηρίου για την απάλειψη ή τη μείωση της εγγυοδοσίας του, βρήκε τα 200.000 ευρώ που απαιτούνται για την αποφυλάκισή του.

Τα χρήματα συγκεντρώθηκαν, , όπως έλεγαν άνθρωποι του στενού περιβάλλοντός του, από «δωρεές» φίλων του αλλά και από δανεισμό. Ωστόσο έπρεπε να ακολουθήσουν οι τυπικές διαδικασίες και η σχετική εγγυητική επιστολή να φτάσει στην Εισαγγελία Εφετών από την τράπεζα, μέχρι το μεσημέρι. Αυτό όμως, όπως αποδείχτηκε, δεν κατέστη εφικτό και έτσι ο Άκης Τσοχατζόπουλος θα περάσει και το βράδυ στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού, όπου νοσηλεύεται, μετά το εξιτήριο που πήρε από το Ιπποκράτειο, στις 21 Απριλίου.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των υπερασπιστών του, ο πρώην υπουργός αναμένεται, όπως όλα δείχνουν, αύριο να βγει από το νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού για να επιστρέψει στη συνέχεια, ύστερα από 5 χρόνια στη φυλακή, κοντά στη σύζυγό του Βίκυ Σταμάτη και το παιδί τους.


Διαβάστε επίσης:
 Αποφυλακίζεται με δωρεές ιδιωτών ο Άκης

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017, 17:23