Επίσημη ανακοίνωση μετά τη σύγκλιση της Δημοτικής Ομάδας, εξέδωσε το βράδυ της Τετάρτης 22-06-2022, η υπό τον Δήμαρχο Χρήστο Στάθη Δημοτική Αρχή του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας σχετικά με το συμβάν που έλαβε χώρα στο Δημοτικό Κατάστημα, το πρωί της ίδιας ημέρας. Στην ανακοίνωση γνωστοποιείται, ότι ο Δήμαρχος Χρήστος Στάθης, αποφάσισε να θέσει εκτός της Δημοτικής Παράταξης τον Μελέτιο Αδάμ, λίγες ώρες μετά την αποπομπή του από τη θέση του άμισθου Αντιδημάρχου και του Εντεταλμένου Συμβούλου.

«Η παράταξη μας, παρότι διαλλακτική και συνεργάσιμη στο δημόσιο βίο ακόμη και με τους πολιτικούς της «αντιπάλους», εναντιώνεται κάθετα και αδιαπραγμάτευτα απέναντι σε κάθε μορφή βίας ακόμη κι όταν αυτή κάνει την εμφάνιση της στους κόλπους της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η παράταξη μας είναι αμετακίνητη από τις αρχές που θέτουν στην κορυφή των κοινωνικών αξιών το σεβασμό στο συνάνθρωπο, καταδικάζοντας ακαριαία και χωρίς δεύτερη σκέψη κάθε πράξη ανάλογη με αυτή του Μελετίου Αδάμ.

Ακολουθώντας την ταχεία αντίδραση του Δημάρχου Χρήστου Ε. Στάθη, ο οποίος απέπεμψε ΑΜΕΣΑ τον κ. Μελέτιο Αδάμ από τη θέση του άμισθου Αντιδημάρχου και του Εντεταλμένου Συμβούλου, προχωρούμε στην αποπομπή του και από τη Δημοτική Παράταξη, κατόπιν της προβλεπόμενης διαδικασίας και σχετικής ομόφωνης απόφασης που έλαβε χώρα σήμερα Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022.

Ο Μελέτιος Αδάμ ο οποίος χτύπησε και τραυμάτισε απρόκλητα την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022 την Αντιδήμαρχο Σωτηρία Αργυρίου, παρουσία του Γενικού Γραμματέα και του Διευθυντή Υπηρεσιών του Δήμου, όπως και λοιπών υπαλλήλων, αποτελεί παρελθόν για την παράταξη μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συμπεριφορές που εμπεριέχουν οποιαδήποτε μορφή βίας δε θα επιτρέψουμε να βρουν χώρο στο Δήμο μας, θα καταδικάζονται και θα τυγχάνουν της δέουσας άτεγκτης αντιμετώπισης από όπου, όποιον ή όποιαν κι αν προκύψουν.   

Θεωρούμε περιττό να αναφέρουμε ότι στηρίζουμε από κοινού και ο καθένας χωριστά την κ. Σωτηρία Αργυρίου, η οποία δέχθηκε την εις βάρος της αδικοπρακτική συμπεριφορά από τον κ. Μελέτιο Αδάμ, ενώ ασκούσε τα καθήκοντά της στο Δήμο μας.

Όσον αφορά την παραίτησή του κ. Μελέτιου Αδάμ και τη δήλωση ανεξαρτητοποίησης του, η οποία μας γνωστοποιήθηκε σήμερα, μας αφήνει αδιάφορους, αφού μετά από αυτή τη συμπεριφορά του, έθεσε αυτομάτως τον εαυτό του εκτός παράταξης».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης