Εκτός Δήμου Μεσολογγίου τα δύο στελέχη που εμπλέκονται στο κύκλωμα παράνομων αδειών

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018, 12:45
Εκτός Δήμου Μεσολογγίου τα δύο στελέχη που εμπλέκονται στο κύκλωμα παράνομων αδειών
Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι προσαγωγές δύο μελών της Δημοτικής Αρχής Μεσολογγίου, τα οποία, όπως έγραψε χτες το zougla.gr, εμπλέκονται σε κύκλωμα έκδοσης παράνομων αδειών διαμονής σε αλλοδαπούς. 

Από τους δύο άνδρες έχουν ζητηθεί οι παραιτήσεις από το Δημοτικό Συμβούλιο Μεσολογγίου ενώ αναμένεται να αντικατασταθούν από τους Γεράσιμο Τρούπο και Δημήτρη Καραβασίλη.

Θέση για την υπόθεση πήρε και ο δήμαρχος της πόλης Νίκος Καραπάνος, ο οποίος σε έκτακτη συνεδρίαση δημοτικών και τοπικών συμβούλων της συμπολίτευσης πήρε αποστάσεις, ενώ έκανε γνωστό ότι: «Κατόπιν επικοινωνίας μου με τους πληρεξούσιους δικηγόρους γνωστοποιείται ότι οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι που φέρονται ως εμπλεκόμενοι σε ποινική υπόθεση, παραιτούνται από τις θέσεις ευθύνης τους και ταυτόχρονα παραδίδουν τις έδρες τους στο Δημοτικό Συμβούλιο. Οι παραιτήσεις έγιναν δεκτές».

Κατόπιν αυτών οι συμμετέχοντες στην έκτακτη σύσκεψη εξουσιοδότησαν ομόφωνα τον Ν. Καραπάνο να προβεί άμεσα στις διαδικασίες αντικατάστασής τους, προκειμένου να συνεχισθεί απερίσπαστα το έργο της δημοτικής αρχής.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018, 12:54