Εκτός κινδύνου νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Κρήτης τα δύο παιδιά, που ενεπλάκησαν το απόγευμα της Παρασκευής στο νέο θανατηφόρο ατύχημα, που σημειώθηκε στην εθνική οδό Χανίων-Ρεθύμνου, από την περιοχή Δράμια προς τον Καβρό στον Αποκόρωνα Χανίων.

Ο απολογισμός του δυστυχήματος ήταν ένας νεκρός και τρεις τραυματίες μετά από σφοδρή σύγκρουση δύο μοτοσικλετών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τους τρεις τραυματίες, ο 20χρονος και ο 16χρονος νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, φέροντας ελαφρά τραύματα και χωρίς να διατρέχει κάποιο κίνδυνο η ζωή τους.

Την ίδια ώρα ο 12χρονος υπέστη ήπιες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, αλλά επειδή έχρηζε νευροχειρουργικής παρακολούθησης, μεταφέρθηκε αμέσως στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο στο Ηράκλειο.

Όπως αναφέρει ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου Χαράλαμπος Μαρκάκης, η κατάσταση της υγείας του 12χρονου ήταν καλή, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο 12χρονος έχει υποστεί ήπιες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, αλλά επειδή έπρεπε να παρακολουθηθεί νευρολογικά, μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο. Είχε επαφή με το περιβάλλον και βρισκόταν σε καλή κατάσταση» τόνισε ο ίδιος.

Όσον αφορά τους άλλους δύο τραυματίες, ο κ. Μαρκάκης προσθέτει ότι δεν τραυματίστηκαν σοβαρά, αλλά παρέμειναν στο νοσοκομείο για προληπτική παρακολούθηση.

Πηγή: cretapost.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης