«Έλα να σου δώσω κάτι για τη μαμά»: Νέα μαρτυρία για την εξαφάνιση της 10χρονης

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2020, 15:35
«Έλα να σου δώσω κάτι για τη μαμά»: Νέα μαρτυρία για την εξαφάνιση της 10χρονης

Άκαρπες είναι μέχρι στιγμής οι αναζητήσεις για τη 10χρονη Μαρκέλλα Βεράμη, που εξαφανίστηκε από την Τούμπα Θεσσαλονίκης.

Το κοριτσάκι αγνοείται από το μεσημέρι της Πέμπτης. Η μητέρα της, μιλώντας στον ΑΝΤ1, επισήμανε ότι ένας συμμαθητής της, που ήταν μαζί της μετά το σχόλασμα, ανέφερε ότι τη μικρή προσέγγισε μία άγνωστη γυναίκα, η οποία φώναξε τη 10χρονη με το όνομά της.

Στο μεταξύ άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η άγνωστη που προσέγγισε τη μικρή την κάλεσε κοντά της λέγοντας: «Έλα να σου δώσω κάτι για τη μαμά».

Μιλώντας στο OPEN TV η μητέρα της μικρής, Δήμητρα Χατζηλεμονιά, διευκρίνισε ότι η κόρη της μετά το τελευταίο κουδούνι του σχολείου έφυγε από το πλαϊνό μέρος του σχολείου και επέστρεφε σπίτι της μαζί με έναν συμμαθητή της. Ο συμμαθητής της κατευθύνθηκε προς το σπίτι του, ενώ και η μικρή Μαρκέλλα συνέχισε. Τότε την πλησίασε μια κυρία που τη φώναξε με το μικρό της όνομα, στο στενό της οδούς Καισαρείας (αριθμός 38) στην περιοχή της Τούμπας. «Μαρκέλλα, έλα να σου δώσω κάτι για τη μαμά» φώναξε η άγνωστη κυρία και η μαθήτρια την πλησίασε. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα εξαφανίστηκε μαζί με την κυρία και δεν γύρισε ποτέ σπίτι» είπε η μητέρα της μικρής μαθήτριας.

Αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται επί ποδός χτενίζοντας όλο το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, ενώ στη μάχη εντοπισμού της μικρής Μαρκέλλας έχουν ριχτεί και εθελοντές. Σημειώνεται ότι το σπίτι της μικρής Μαρκέλλας απέχει μόλις 200 μέτρα από το σχολείο.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης Μαρκέλλας στις 11/6/2020, βραδινές ώρες, και προχώρησε άμεσα στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS.

Από χθες το βράδυ, η Δημοτική Αστυνομία και η ΕΛ.ΑΣ. διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό του κοριτσιού.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2020, 15:43