Τυχερό στην ατυχία του στάθηκε ένα βρέφος ηλικίας 13 μηνών στην Ελασσόνα, όταν νωρίς τα ξημερώματα της Τρίτης το βρέφος διέφυγε της προσοχής της μητέρας του και βρέθηκε να μπουσουλάει στη μέση κεντρικού δρόμου.

Η Ελένη Γκανάτσιου, εθελόντρια του Ερυθρού Σταυρού, που περνούσε εκείνη την ώρα με το αυτοκίνητό της, είδε το βρέφος και αμέσως σταμάτησε και το πήρε από τη μέση του δρόμου καθώς υπήρχε άμεσος κίνδυνος τραυματισμού. Στην συνέχεια ειδοποίησε την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο και το παρέλαβε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιλώντας στο zougla.gr, ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Γάτσας, ανέφερε πως με το που ενημερώθηκε για το πρωτόγνωρο αυτό συμβάν, ανέθεσε σε κοινωνική λειτουργό να διεξάγει έρευνα. Έτσι άμεσα η κοινωνική λειτουργός και με συνοδεία της αστυνομίας ήρθε σε επαφή με την μητέρα του βρέφους. Η ρουμανικής καταγωγής μητέρα, αποκάλυψε πως η ίδια έχει προβλήματα αλκοολισμού με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δείξει την επιμέλεια που οφείλει στο βρέφος. Το πόρισμα της κοινωνικής έρευνας αναμένεται να σταλθεί στον εισαγγελέα και εκείνος πλέον θα αποφασίσει για την φροντίδα του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης