Ελεύθεροι, χωρίς περιοριστικούς όρους, μετά από σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, αφέθηκαν η σύζυγος του δράστη της αιματηρής επίθεσης στο Κερατσίνι, μια ακόμη γυναίκα (η οποία, κατά την απολογία της στον ανακριτή, φέρεται να υποστήριξε ότι δεν έχει σχέση με την επίθεση και ότι απλά γνώριζε τη γυναίκα του δράστη) και ο γραμματέας της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά.

Η σύζυγος του Γιώργου Ρουπακιά, απολογούμενη ισχυρίστηκε ότι δεν είναι μέλος της Χρυσής Αυγής και είπε ότι μετείχε μόνο μία φορά σε διανομή τροφίμων. «Είπα ό, τι είπα στην αστυνομία γιατί πανικοβλήθηκα», υποστήριξε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δεύτερη γυναίκα που εμφανίστηκε ως ξαδέρφη της συζύγου του Ρουπακιά υποστήριξε πως είχε μια απλή γνωριμία μαζί του και με τη σύζυγό του και ότι δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονική επίθεση στο Κερατσίνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες η σύζυγος του Ρουπακιά της τηλεφώνησε τέσσερις φορές εκείνη την ημέρα, η γυναίκα όμως στους αστυνομικούς μίλησε για ένα μόνο τηλέφωνο και το στοιχείο αυτό την έφερε κατηγορούμενη για ψευδορκία.

Διαβάστε επίσης:
«Δεν έχω σχέση με τη Χρυσή Αυγή» λέει η σύζυγος του δολοφόνου, Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2013, 18:10

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης