Ελεύθερος για τη ληστεία σε βάρος του ιδιοκτήτη πρακτορείου

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 4 Ιουνίου 2019, 03:47
Ελεύθερος για τη ληστεία σε βάρος του ιδιοκτήτη πρακτορείου

Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, αφέθηκε με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή, ο 30χρονος από τον Κρουσώνα, ο οποίος φέρεται, σύμφωνα με την Αστυνομία, να είναι ένας εκ των δύο δραστών της ένοπλης ληστείας στο δρόμο Γαζίου-Κρουσώνα, σε βάρος 41χρονου ιδιοκτήτη πρακτορείου ΟΠΑΠ, με λεία 19.200 ευρώ.

Στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου έδωσε το "παρών", πλήθος κόσμου από τον Κρουσώνα, συγγενείς και φίλοι του 30χρονου που από την πρώτη στιγμή εξέφραζαν την πεποίθηση ότι ο άνδρας δεν έχει σχέση με τη ληστεία και πλημμύρισαν με αισθήματα ικανοποίησης στο άκουσμα της απόφασης να αφεθεί ελεύθερος ο συγχωριανός τους.

Υπενθυμίζεται ότι ήταν το παλαμικό αποτύπωμα του 30χρονου που βρέθηκε σστο αυτοκίνητο του θύματος, και με βάση το οποίος ο άνδρας θεωρήθηκε ύποπτος και συνελήφθη ως εμπλεκόμενος.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 30χρονου, Γιώργος Κοκοσάλης σε δήλωσή του ανέφερε ότι "ο περιοριστικός αυτός όρος μπαίνει "από τα αποδυτήρια", όταν η δίωξη αφορά σε κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορία και καταδεικνύει την ανυπαρξία ενδείξεων ενοχής". Σημείωσε μάλιστα ότι "η εδραία πεποίθησή του είναι ότι η υπόθεση δε θα φτάσει καν στο ακροατήριο".

Πριν απολογηθεί ο 30χρονος, η ανακρίτρια είχε καλέσει τον 41χρονο προκειμένου να δώσει διευκρινίσεις για το συμβάν, ενώ επίσης κλήθηκαν και άτομα που ήταν μαζί με τον 30χρονο το βράδυ που σημειώθηκε η ληστεία.

Πηγή: cretalive.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 4 Ιουνίου 2019, 03:48