Ελεύθερος με χρηματική εγγύηση ο νεαρός που κατηγορείται για υπόθεση βιασμού

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 18 Αυγούστου 2018, 02:00
Ελεύθερος με χρηματική εγγύηση ο νεαρός που κατηγορείται για υπόθεση βιασμού
Απολογήθηκε κι αφέθηκε ελεύθερος ο 26χρονος Βρετανός που κατηγορείται για υπόθεση βιασμού 19χρονης συμπατριώτισσάς του, στα Μάλια. Ο νεαρός κέρδισε την ελευθερία του με την καταβολή χρηματικής εγγύησης 2.000 ευρώ.

"Οι κατηγορίες θα καταπέσουν"
«Η υπεράσπιση εκφράζει την πεποίθηση ότι επειδή δεν υπάρχουν καν ενδείξεις ενοχής οι κατηγορίες θα καταπέσουν», δήλωσε ο κ. Αντώνης Επιτροπάκης, συνήγορος υπεράσπισης του Βρετανού.
Υπενθυμίζεται ότι ο 26χρονος βρέθηκε σήμερα ενώπιον των ανακριτικών αρχών, προκειμένου να απολογηθεί έπειτα από την καταγγελία στην οποία προχώρησε η 19χρονη ομοεθνής του.

Η κοπέλα υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι ο 26χρονος εργαζόταν ως μπάρμαν σε νυχτερινό κέντρο των Μαλίων και ότι την παρέσυρε στην τουαλέτα του καταστήματος αν και αυτή αρνήθηκε να συνευρεθεί μαζί του γιατί δεν είχε ερωτική εμπειρία.

Ο νεαρός από την πλευρά του αρνείται ότι δούλευε στο μπαρ και είπε ότι ήρθε για διακοπές στην Κρήτη στις 6 Αυγούστου. Υποστηρίζεται ακόμα ότι υπάρχει βίντεο που τους δείχνει να μπαίνουν μαζί στο μπαρ και να βγαίνουν αγκαλιασμένοι.

Πηγή: cretalive.gr

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 18 Αυγούστου 2018, 02:00