Ελεύθερος ο πα-τέρας που κακοποιούσε σεξουαλικά το παιδί του

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2016, 12:50
Ελεύθερος ο πα-τέρας που κακοποιούσε σεξουαλικά το παιδί του
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 35χρονος πατέρας που κατηγορείται ότι συμμετείχε μαζί με τον 37χρονο φίλο του στη σεξουαλική κακοποίηση του 12χρονου παιδιού του στην Αργολίδα.

Την Τετάρτη ο 37χρονος προφυλακίστηκε και οδηγήθηκε στις φυλακές Τριπόλεως.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν στις 8 Ιουλίου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων Αττικής, έπειτα από καταγγελία της μητέρας του 12χρονου, η οποία ζει στην Αθήνα.

Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο συλληφθέντες, οι οποίοι συζούσαν, είχαν προβεί επανειλημμένως σε σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού, το οποίο έχει νοητική υστέρηση.

Η κακοποίηση επιβεβαιώνεται και ιατροδικαστικά, γι’ αυτό και οι δύο δράστες συνελήφθησαν με την κατηγορία του βιασμού κατ' εξακολούθηση.

Ο 35χρονος πατέρας αφέθηκε ελεύθερος, λόγω επίσης αναπηρίας, με τους περιοριστικούς όρους να μην πλησιάζει σχολεία και παιδικές χαρές, να μην έχει καμία επαφή με το παιδί, να μη φύγει από τη χώρα και να παρίσταται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του τρεις φορές τον μήνα.

Σημειώνεται ότι η μητέρα ενημερώθηκε για την κακοποίηση του παιδιού όταν το ίδιο παραπονέθηκε στη γιαγιά του, μετέβη στο Άργος και το πήρε μαζί της στην Αθήνα.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2016, 14:49