Το αυτοκίνητο ιδιοκτήτη καφετέριας και φούρνου στην Ελευσίνα έγινε τα ξημερώματα παρανάλωμα του πυρός.

Ήταν γύρω στις 2 και μισή όταν οι ένοικοι των γύρω σπιτιών άκουσαν μια έκρηξη και είδαν το μικρό όχημα να φλέγεται και αμέσως κάλεσαν την Πυροσβεστική που έφτασε στη συμβολή των οδών Πάγκαλου και Παύλου, κοντά στον αρχαιολογικό χώρο της πόλης, Οι πυροσβέστες έσβησαν τη φωτιά και αργότερα ειδοποιήθηκε και η αστυνομία. Οι αρχές, μέχρι αυτή την ώρα, δεν έχουν εντοπίσει υπολείμματα εμπρηστικού ή εκρηκτικού μηχανισμού και εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα. Είτε να πρόκειται για φωτιά από κάποια μηχανική βλάβη είτε για επίθεση με μηχανισμό. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγο αργότερα στόχοι εμπρηστών έγιναν πέντε σταθμευμένα αυτοκίνητα στην περιοχή της Αργυρούπολης. Στις 3 και 20 τα ξημερώματα άγνωστοι τοποθέτησαν αναμμένα στουπιά κάτω από τα οχήματα που ήταν στη συμβολή των οδών Κομνηνών και Μιλήτου με αποτέλεσμα προκληθούν υλικές ζημιές σε όλα. Μέχρι αυτή την ώρα οι αρχές προσπαθούν να ανακαλύψουν ποιος μπορεί να ήταν ο πιθανός στόχος των εμπρηστών ή πρόκειται για χτύπημα στα «τυφλά». 

Η νύχτα όμως δεν είχε τελειώσει… Άγνωστοι πυρπόλησαν με γκαζάκια ένα αυτοκίνητο στην περιοχή του Περιστερίου. Συγκεκριμένα,  στις 2 και 10 τα ξημερώματα τοποθέτησαν έναν εμπρηστικό μηχανισμό  και εξαφανίστηκαν με αποτέλεσμα λίγο αργότερα να ξεσπάσει φωτιά. Περίοικοι κατάφεραν να σβήσουν την φωτιά με πυροσβεστήρες πριν επεκταθεί και σε διπλανά οχήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης