Συνεχίζονται οι έλεγχοι στα νησιά της Ελλάδας, για τον εντοπισμό παραβάσεων που σχετίζονται με τα μέτρα περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού. 

Επτά συλλήψεις έγιναν στη Μύκονο σήμερα Κυριακή καθώς σε 26 ελέγχους που διενεργήθηκαν στο νησί, διαπιστώθηκαν έξι παραβάσεις σε μπαρ που αφορούσαν ηχορύπανση και ωράριο μουσικής και μία σύλληψη σε βίλα για διατάραξη κοινής ησυχίας. Επίσης, στο αυτόφωρο οδηγήθηκαν δύο άτομα καθώς δεν είχαν άδεια για ξαπλώστρες. Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, δεν εντοπίστηκαν παραβάσεις που αφορούν χρήση μάσκας και υπεράριθμους πελάτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μύκονος: Εντοπίστηκαν παραβάσεις σε 3 εταιρείες μίσθωσης αυτοκινήτων

Αυτοκίνητα σε εταιρείες ενοικιάσεως που δεν θα έπρεπε να μισθώνονται και άλλα με προβλήματα που τα καθιστούσαν επικίνδυνα για τους επιβάτες, εντόπισε κλιμάκιο της Τροχαίας Αττικής στη Μύκονο. 

Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν οι εξής παραβάσεις: 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-32 παραβάσεις για φθαρμένα ελαστικά οχημάτων

-5 δεν είχαν περάσει ΚΤΕΟ

-σε 13 οχήματα είχε λήξει η 12ετία και δεν θα έπρεπε να ήταν διαθέσιμα προς μίσθωση

Στο πλαίσιο των παραπάνω ελέγχων αφαιρέθηκαν 30 άδειες κυκλοφορίας και 30 πινακίδες.

Έλεγχοι και συλλήψεις σε Πάρο και Σαντορίνη

Στην Πάρο, οι Αρχές πραγματοποίησαν 6 ελέγχους σε νυχτερινά κέντρα και έγιναν 5 συλλήψεις για ηχορύπανση. Σε ένα από τα κέντρα μπήκε «λουκέτο» για 15 ημέρες εξαιτίας του εντοπισμού υπεράριθμων ατόμων και επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ. 

Επίσης, στη Σαντορίνη διενεργήθηκαν 7 έλεγχοι σε νυχτερινά κέντρα, κατά τους οποίους σημειώθηκαν 3 συλλήψεις για ηχορύπανση. 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης