Έλληνας εξέδιδε Γερμανίδα την οποία ψάρεψε από το Facebook

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 22 Απριλίου 2020, 12:42
Έλληνας εξέδιδε Γερμανίδα την οποία ψάρεψε από το Facebook

Σε πραγματικό εφιάλτη μετατράπηκε για μια γυναίκα από τη Γερμανία η γνωριμία που έκανε πριν από μερικούς μήνες μέσω Facebook. Η 42χρονη, όταν «ξύπνησε», βρήκε το θάρρος, αλλά και το κουράγιο να ανοίξει την πόρτα ενός διαμερίσματος και να ζητήσει βοήθεια.

Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγο καιρό όταν η 42χρονη γνώρισε μέσω διαδικτύου έναν 37χρονο Έλληνα ο οποίος, λόγω της καλής γνώσης των γερμανικών, την πλησίασε σχετικά εύκολα. Η μια συζήτηση έφερε την άλλη και η ανυποψίαστη γυναίκα ήρθε στη χώρα μας τον περασμένο Δεκέμβριο. Δεν μπορούσε όμως να φανταστεί ότι οι επόμενες επισκέψεις στη «χώρα της φιλοξενίας» θα εξελίσσονταν σε μαρτύριο. Το τελευταίο της ταξίδι, από τη Γερμανία στην Ελλάδα, ήταν στις αρχές του περασμένου Μαρτίου.

Τότε, ο 37χρονος τη «φυλάκισε» μέσα στο διαμέρισμα του στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα και άρχισε να την εκδίδει, μέσω ραντεβού, σε άγνωστο αριθμό αντρών. Μάλιστα, στο διαμέρισμα-φυλακή έμενε και η γυναίκα του με τα τρία του ανήλικα παιδιά. Η 42χρονη, παρά την άθλια σωματική και ψυχολογική της κατάσταση, χθες βρήκε την ευκαιρία και άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος. Τρέχοντας έφτασε μέχρι την οδό Αχαρνών και ζήτησε βοήθεια από περαστικούς οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία.

Η 42χρονη μεταφέρθηκε στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, όπου εξιστόρησε στους αστυνομικούς τον εφιάλτη που πέρασε στα χέρια του 37χρονου. Λίγο αργότερα ο «φιλόξενος» Έλληνας εντοπίστηκε, συνελήφθη και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 22 Απριλίου 2020, 12:52