Τα προϊόντα της περιοχής του Λαγκαδά, τσίπουρο, κρασιά και υψηλής ποιότητας γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα θα προβάλλει ο τοπικός δήμος μέσα από τη συμμετοχή του στην 79η Διεθνή Έκθεση Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων στο Βερολίνο, που φέτος θα διαρκέσει από τις 17 έως και τις 26 Ιανουαρίου.

Το ελληνικό περίπτερο που θα περιλαμβάνει όλες τις συμμετοχές της χώρας φιλοδοξεί να ξεχωρίσει ανάμεσα σε περισσότερους από 1650 εκθέτες από 67 συνολικά χώρες, με προοπτική ανάπτυξης της εξαγωγικής δραστηριότητας των επιχειρήσεων και των παραγωγών που θα λάβουν μέρος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξεχωριστή παρουσία στη φετινή διοργάνωση θα είναι η διάσημη ελληνοαμερικανίδα σεφ Diane Kochilas, η οποία και θα είναι η «οικοδέσποινα» δύο σημαντικών εκδηλώσεων κατά την διάρκεια της διεθνούς διοργάνωσης.

Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί κατά τα εγκαίνια της έκθεσης, την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου, από τις 12:00 έως και τις 14:00, και η δεύτερη το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014, στην εκδήλωση «come & taste Greece».

Εκεί η κ. Kochilas θα δημιουργήσει ξεχωριστά ελληνικά πιάτα, με πηγή έμπνευσης τα προϊόντα των επιχειρήσεων και των παραγωγών που θα συμμετέχουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης