Με τη συνδρομή… μπράβων που ξυλοφόρτωσαν πρώην συνεργάτη του επέλεξε να λύσει τις μεταξύ τους οικονομικές διαφορές ένας άνδρας από την Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 43χρονος, από τον Αύγουστο του 2014, ενοχλούσε συνεχώς το θύμα, ενίοτε και με εκβιαστικά προσχήματα, σχετικά με την καταβολή οφειλής από μεταξύ τους επαγγελματική συνεργασία. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το απόγευμα της Τρίτης, ο 43χρονος επισκέφτηκε το γραφείο του 53χρονου και λίγο μετά την αποχώρησή του, δύο άγνωστοι δράστες, φορώντας κουκούλες, εισέβαλαν σε αυτό και επιτέθηκαν στον 53χρονο, προκαλώντας του σωματικές βλάβες, πράξη για την οποία ηθικός αυτουργός είναι ο 43χρονος. 

Μετά την καταγγελία των παραπάνω περιστατικών, οι αστυνομικοί εξέδωσαν άμεσα αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 43χρονο. 

Ο 53χρονος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, για την ταυτοποίηση των άλλων δύο δραστών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης