Ένταση έξω από το εκλογικό Κέντρο του υποψήφιου δημάρχου Ναυπλίου Παναγιώτη Αναγνωσταρά σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, όταν δύο άνδρες επιτέθηκαν με μπουνιές και κλωτσιές σε υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο και στον αδερφό του, πριν εξαφανιστούν.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Παναγιώτη Αναγνωσταρά είχε φύγει από το εκλογικό κέντρο μαζί με τον αδερφό του και περνούσε κάθετα την οδό Ασκληπιού. Τη στιγμή που βρισκόταν στη νησίδα, από ένα σταματημένο βαν βγήκαν δύο άνδρες και άρχισαν να τον γρονθοκοπούν. Το μέρος του δημοτικού συμβούλου πήρε και ο αδερφός του που τον συνόδευε, για να δεχθεί και αυτός στη συνέχεια επίθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα έγιναν  ξαφνικά και κανείς από το εκλογικό κέντρο δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και ο αδερφός του αιμόφυρτοι παρέμειναν στον δρόμο και αυτοί που τους επιτέθηκαν μπήκαν στο βαν και εξαφανίστηκαν.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Αναγνωσταράς, ο οποίος έσπευσε στο σημείο, όπου ήδη είχε φτάσει και ισχυρή αστυνομική δύναμη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε δηλώσεις του ο κ. Αναγνωσταράς αρκέστηκε να δηλώσει ότι ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού του «υπέστη επίθεση»/

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και ο αδερφός του μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για πρώτες βοήθειες.

Από την πλευρά της αστυνομίας ερευνώνται οι μαρτυρίες που υπάρχουν, ώστε να εντοπιστούν οι δράστες.

Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής αν η επίθεση οφείλεται σε πολιτικούς λόγους ή σε προσωπικές διαφορές.

Πηγή: anagnostis.org

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης