Μετ’ εμποδίων γίνονται από νωρίς σήμερα το πρωί οι μετακινήσεις στο Λεκανοπέδιο Αττικής αλλά και στις κεντρικές οδικές αρτηρίες, λόγω της 24ωρης απεργίας που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι σε Μετρό, Τραμ και ΗΣΑΠ, διαμαρτυρόμενοι για τις επικείμενες μισθολογικές περικοπές και την αύξηση στην τιμή των εισιτηρίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κυκλοφοριακό μπλακ άουτ επικρατεί σε Λεωφόρο Μεσογείων, Λ. Κηφισίας, Κατεχάκη, Αλεξάνδρας, Λ. Συγγρού, αλλά και στις πλέον πολυσύχναστες οδούς του κέντρου της Αθήνας, όπως οι Β. Κωνσταντίνου, Πανεπιστημίου, Λ. Αμαλίας, Βασιλίσσης Σοφίας.

Δελτίο κυκλοφορίας από την Τροχαία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


(Οδός Μεσογείων, ώρα 09.30)

Τα οχήματα σχηματίζουν ουρές, με τον εκνευρισμό των οδηγών να είναι έντονος.


(Συμβολή της Λ. Μεσογείων με τη Βασιλίσσης Σοφίας)


(Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας)

Οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς θα συγκεντρωθούν στις 11.00 το πρωί στο Σύνταγμα. Την ίδια ώρα, πορεία προς το Υπουργείο Ανάπτυξης θα πραγματοποιήσουν οι μεταλλεργάτες.


(Οδός Βασιλίσσης Σοφίας, ώρα 10.20)


(Λ. Αμαλίας, ώρα 10.45)

Σε συμβολική παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ. Γεννηματάς, στη Λεωφόρο Μεσογείων, έχει προχωρήσει το σωματείο εργαζομένων του νοσοκομείου.

Οι συγκεντρωμένοι μοιράζουν φυλλάδια στους οδηγούς με τα αιτήματά τους, αντιδρώντας στο κλείσιμο και στην κατάργηση νοσοκομείων καθώς και στην περικοπή των κοινωνικών παροχών.

Ρεπορτάζ: Σωτήρης Σκουλούδης

Διαβάστε επίσης:

Ταλαιπωρία στους δρόμους λόγω απεργιών, Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012, 09:31

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης