Εμπλέκουν τον γιο του Γερολυμάτου σε κύκλωμα εκβιαστών

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016, 15:34
Εμπλέκουν τον γιο του Γερολυμάτου σε κύκλωμα εκβιαστών
Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως ο γιος του Γιώργου Γερολυμάτου συνελήφθη μαζί με δυο ακόμα άτομα για συμμετοχή σε κύκλωμα εκβιαστών.

Συγκεκριμένα κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, εκβιασμούς, απειλές, εκρήξεις, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς, οπλοκατοχή και παραβάσεις σχετικά με τις εκρηκτικές ύλες!

Η αποκάλυψη αυτή έγινε μέσα από την εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, «LaBiri Biri» , ενώ ο ίδιος ο Γιώργος Γερολυμάτος ανέφερε: «Με έχει πειράξει όλη αυτή η ιστορία, όπως κάθε πατέρα ή μάνα. Είναι ο γιος μου από τον πρώτο μου γάμο και έχει το δικό του σπίτι. Ξέρω πολύ καλά τον χαρακτήρα του και τι άνθρωπος είναι. 45 χρόνια είμαι στη νύχτα, πέρασα αλώβητος από ναρκωτικά, μπράβους για να έχω καθάριο το όνομά μου και να μη μπορεί κανείς να μου προσάψει τίποτα. Σε αυτό το περιβάλλον μεγάλωσε και ο γιος μου. Είμαι σίγουρος ότι είναι οικογενειάρχης και θα λάμψει η δικαιοσύνη και θα πάνε όλα καλά. Είμαι σίγουρος ότι είναι κατά λάθος εμπλεκόμενος, θα πάνε όλα καλά και πιστεύω ότι όλα θα τελειώσουν αισίως».Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016, 15:37