Πατρινός αθλητής-προπονητής, ο οποίος διατηρεί Σχολή εκγύμνασης και Ακαδημία στην Πάτρα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών ως εμπλεκόμενος στην υπόθεση της ληστείας σε βάρος του 65χρονου που σημειώθηκε τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Τρίτης στην Πάτρα.

Οι ληστές μπήκαν στο σπίτι του στην ευρύτερη περιοχή του Ιερού Ναού του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα φορώντας κουκούλες full face.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το tempo24.gr, ο 47χρονος φέρεται να συνεργάστηκε μαζί με τους τρεις Αλβανούς ηλικίας 51, 33 και 23 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Άσφάλειας και της Άμεσης Δράσης αντίστοιχα, ύστερα από συντονισμένες ενέργειες.

Οι δράστες, τους οποίους σύμφωνα με στοιχεία που έχουν ήδη στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί καθοδηγήθηκαν από τον γνωστό πατρινό αθλητή-γυμναστή, πιθανότατα να εισήλθαν στο σπίτι της οδού Ακτής Δυμαίων στις 2 τα ξημερώματα της Τρίτης από το μπαλκόνι, όπως είχε συμβεί και στην περίπτωση απόπειρας ληστείας την περασμένη Παρασκευή στην οδό Λόντου.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί της Ασφάλειας και της Άμεσης Δράσης και διαπίστωσαν ότι οι ληστές κινήθηκαν κατά μήκος των σιδηροδρομικών γραμμών, προκειμένου να φθάσουν στο αυτοκίνητό τους που είχαν σταθμεύσει στη συμβολή των οδών Βορείου Ηπείρου και Μαιζώνος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελικά συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης