Εν αναμονή της απόφασης για τα ασφαλιστικά μέτρα των Αlpha, Star Channel και Έψιλον

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2016, 17:36
Εν αναμονή της απόφασης για τα ασφαλιστικά μέτρα των Αlpha, Star Channel και Έψιλον
Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου αναμένονται οι αποφάσεις της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας σχετικά με τις αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει οι τηλεοπτικοί σταθμοί Αlpha, Star Channel και Έψιλον και αφορούν την τιμή εκκίνησης των δημοπρατούμενων αδειών.

Σήμερα, για τέσσερις ώρες συζητήθηκαν, κεκλεισμένων των θυρών, οι επίμαχες αιτήσεις με τον γενικό γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του υπουργείου Επικρατείας Ελευθέριο Κρέτσο να τοποθετείται επί του θέματος.

Από την πλευρά του υπουργείου Επικρατείας παρίστανται οι εκπρόσωποι του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους Ευστράτιος Συνείκης και Αλέξανδρος Δημητρακόπουλος και από το Yπουργείο Οικονομικών το μέλος του ΝΣΚ Κωνσταντίνος Κηπουρός, ενώ και για τα δύο Yπουργεία παραστάθηκαν οι δικηγόροι Ιωάννης Μαντζουράνης και Ιωάννης Δρόσος.

Ο Αlpha εκπροσωπήθηκε από τον Χαράλαμπο Χρυσανθάκη, το Star Channel από τον Σταύρο Λαζαράτο και ο Έψιλον από τον Ευάγγελο Γκιουγκή.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί απορρίφθηκε από την Ολομέλεια του ΣτΕ η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του τηλεοπτικού σταθμού Mega Channel με την οποία, επίσης, στρέφονταν κατά της υπουργικής απόφασης που αφορούσε την τιμή εκκίνησης των δημοπρατούμενων τηλεοπτικών αδειών.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2016, 17:47