Έναν υπήκοο Αλβανίας αναζητεί η αστυνομία για την υπόθεση του πυροβολισμού 26χρονου, αργά χθες το βράδυ, στο Παλαιό Φάληρο.

Ο νεαρός, που είναι γιος γιατρού, νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό και σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες φαίνεται ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως μετέδωσε από τα μεσάνυχτα το ΑΠΕ – ΜΠΕ, το θύμα, παρά τον σοβαρό τραυματισμό του από τις τέσσερις σφαίρες που δέχθηκε στην κοιλιά και στον θώρακα, είπε κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο ότι γνωρίζει τον δράστη, ο οποίος είναι Αλβανός.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 23.00, στη συμβολή των οδών Ναυσικάς και Αχαιών. Ο 26χρονος συζητούσε στο πεζοδρόμιο με έναν φίλο του, πολύ κοντά στο σπίτι του, όταν σταμάτησε δίπλα τους μια μηχανή και ένας άνδρας έβγαλε ένα πιστόλι από το μπουφάν του και άρχισε να πυροβολεί το θύμα.

Ο φίλος του έχει καταθέσει στους αστυνομικούς σχετικά με το τι ακριβώς συνέβη, ενώ τους είπε, μεταξύ άλλων, ότι ο δράστης εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά τους πάνω σε μια μηχανή και πυροβόλησε τέσσερις φορές τον 26χρονο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Φως» στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η κατάθεση που θα δώσει το θύμα στην αστυνομία, όταν αυτό θα είναι εφικτό.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης: Μαφιόζικο χτύπημα στο Φάληρο

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης