Ένας νέος 21 χρόνων έχασε χθες τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε στην παλαιά εθνική οδό στο ύψος της Αγίας Μαρίνας, στα Χανιά της Κρήτης.

Η μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε ο άτυχος Μανώλης Μαυρογιαννάκης, με κατεύθυνση προς Χανιά, συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε μια γυναίκα με κατεύθυνση προς Αγία Μαρίνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τη σύγκρουση ο 21χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σοβαρά τραυματισμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων και χθες το βράδυ υπέκυψε στα τραύματά του.

Η κηδεία του άτυχου νέου θα γίνει σήμερα στις 5 το απόγευμα από τον Ι. Ν. Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Νέας Χώρας και η ταφή στο κοιμητήριο του Αγίου Λουκά.

Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Χανίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για τον τέταρτο νεκρό από τις αρχές του Οκτωβρίου στην άσφαλτο, στον Νομό Χανίων.

Να σημειωθεί ότι τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου σε άλλο τροχαίο δυστύχημα, το οποίο σημειώθηκε επίσης στην παλαιά εθνική οδό Χανίων – Κισάμου, στο ύψος του Μάλεμε, τραγικό θάνατο βρήκαν δύο άτομα (πατέρας και γιος από τη Βουλγαρία) και άλλα δύο τραυματίστηκαν σε τροχαίο δυστύχημα.

Το δυστύχημα σημειώθηκε όταν συγκρούστηκαν μετωπικά ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο με ένα ταξί.

Επίσης, λίγο πριν τα μεσάνυχτα της 1ης Οκτωβρίου στο Καστέλλι Κισάμου ένας 34χρονος επιχειρηματίας, ο Τάκης Τσέγκας έχασε τη ζωή του σε τραγικό τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε γύρω στις 23:30, όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το όχημα, τύπου τζιπ, που οδηγούσε, έφυγε από την πορεία του και έπεσε πάνω σε δέντρο.

Πηγή: haniotika-nea

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης