Συνελήφθησαν το βράδυ της Κυριακής, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, εννέα (9) άτομα ξένης καταγωγής για παραβάσεις του Κώδικα Μετανάστευσης και της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω κατηγορούμενοι, προσήλθαν στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών για να ταξιδέψουν σε Ευρωπαϊκή Χώρα, κατέχοντας και κάνοντας χρήση για τον σκοπό αυτό πλαστών Δελτίων Ταυτότητας αλλοδαπής χώρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται ότι οι ανωτέρω, προκειμένου να εξαπατήσουν τις αστυνομικές Αρχές και να διαφύγουν της προσοχής τους, προσήλθαν από κοινού, φορώντας ομοιόμορφη αθλητική ενδυμασία και φέροντας όμοια αθλητικά σακίδια, ώστε να προσομοιάζουν σε ομάδα πετοσφαίρισης.

Στον γενόμενο όμως αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι δεν ανήκουν σε κάποιο αθλητικό σωματείο και σκοπός τους ήταν να εξέλθουν παράνομα από τη χώρα μας, κάνοντας χρήση των παραπάνω πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων. Οι ίδιοι δήλωσαν ότι κατάγονται από τη Συρία και ήθελαν να ταξιδέψουν με προορισμό τη Βιέννη.

Οι ανωτέρω κατηγορούμενοι, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης