Τις προγραμματισμένες επισκέψεις των ασφαλισμένων για ολόκληρο τον μήνα, πέρα από τις επισκέψεις που έχουν ήδη δεχθεί, θα πρέπει στο εξής να καταχωρούν οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ στο eΔΑΠΥ.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Οργανισμός θα γνωρίζει αν κάποιος ιατρός έχει «κλείσει» τις επισκέψεις του για το υπόλοιπο του μήνα και θα μπορεί να ελέγχει εάν οι καταγγελίες εναντίων γιατρών έχουν βασιμότητα ή όχι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η διασφάλιση της πρόσβασης των ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ στο δίκτυο των συμβεβλημένων ιατρών μας είναι σε υψηλή προτεραιότητα για τον Οργανισμό. Ειδικά για τη μεταβατική, μεταρρυθμιστική περίοδο που διανύουμε είναι απαραίτητο να διασφαλίσουμε τις επισκέψεις για τα φάρμακα και τα παραπεμπτικά για τις εξετάσεις των ασφαλισμένων μας» αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ, ο οποίος εκτιμά ότι η πρωτοβουλία αυτή θα θωρακίσει την αξιοπιστία και τη συνέπεια των συμβεβλημένων γιατρών του απέναντι στις όποιες κακόβουλες κριτικές και θα βελτιώσει την ποιότητα της συνεργασίας γιατρών και ασφαλισμένων.

Παράλληλα, σε λίγες ημέρες θα υπάρχει η δυνατότητα και για τους ασφαλισμένους, μέσα από την ιστοσελίδα του ΕΟΠΥΥ, www.eopyy.gov.gr, να βλέπουν τη διαθεσιμότητα σε επισκέψεις όλων των συμβεβλημένων ιατρών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης