Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν πριν από λίγο οι 29 συλληφθέντες στα επεισόδια της Κυριακής, κατά τη διάρκεια της πορείας για τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Νωρίτερα στο Αυτόφωρο είχαν οδηγηθεί τα 10 άτομα που συνελήφθησαν το βράδυ του προηγούμενου Σαββάτου, για να δικαστούν για τα οκτώ πλημμελήματα που αντιμετωπίζουν, όμως, η δίκη τους αναβλήθηκε για τις 16 του μηνός και αφέθηκαν όλοι ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ συνεχίζεται η προκαταρκτική εξέταση από την Ασφάλεια για τον εντοπισμό των υπευθύνων της απόπειρας ανθρωποκτονίας εις βάρος του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ταυτοποίηση των δραστών, ενώ έχει ζητηθεί το υλικό των καμερών.

Ειδικότερα θα αναζητηθούν στοιχεία από όσα έχουν καταγράψει οι κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας αλλά και αυτές των τηλεοπτικών συνεργείων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξεχωριστή δικογραφία έχει σχηματιστεί για την υποστολή και το κάψιμο της ελληνικής σημαίας και τις φθορές στο Πανεπιστήμιο, χωρίς μέχρι αυτή την ώρα να μπορεί να εντοπιστεί η ταυτότητα των υπαιτίων.

Αντίθετα, γνωστός φαίνεται ότι είναι ο αστυνομικός, ο οποίος τραυμάτισε χθες με τη μηχανή τη γυναίκα κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης.

Με τη βοήθεια καμερών έχει εντοπιστεί ο εν λόγω αστυνομικός και έχει ήδη σχηματισθεί ξεχωριστή δικογραφία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης