Ένοπλες ληστείες στην Αττική

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012, 10:09
Ένοπλες ληστείες στην Αττική
Έξι ένοπλες ληστείες σημειώθηκαν την Πέμπτη στην Αττική. Στις 11.48 δύο άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε λογιστικό γραφείο στο Περιστέρι και με την απειλή όπλων αφαίρεσαν από τον ιδιοκτήτη άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό και διέφυγαν.

Στις 17.57, τρεις δράστες, ένας εκ των οποίων έφερε όπλο και οι άλλοι δύο βαριοπούλες, προσέγγισαν κοσμηματοπωλείο ιδιοκτησίας Έλληνα, ο οποίος βρισκόταν στο εσωτερικό του καταστήματός του στο Ίλιον, και αποπειράθηκαν να θραύσουν τη βιτρίνα του.

Στις 19.36, άγνωστος εισήλθε σε κρεοπωλείο στους Αγίους Αναργύρους και με την απειλή μαχαιριού ακινητοποίησε τον ιδιοκτήτη και απέσπασε άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, ένας άνδρας εισέβαλε σε σούπερ μάρκετ στην Καλλιθέα και με την απειλή πιστολιού αφαίρεσε από τον ιδιοκτήτη άγνωστο χρηματικό ποσό.

Οι δράστες των παραπάνω περιπτώσεων διέφυγαν και αναζητούνται από την αστυνομία.

Επίσης, στις 20.30 το βράδυ της Πέμπτης, συνελήφθη ένας άνδρας στην Ηλιούπολη, γιατί εισήλθε σε σούπερ μάρκετ και αφαίρεσε χρηματικό ποσό.

Τέλος, μία ώρα περίπου μετά τα μεσάνυχτα, συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, γιατί τραυμάτισαν ελαφρά με μαχαίρι έναν άνδρα και αποπειράθηκαν να τον ληστέψουν. Ο παθών διεκομίσθη σε νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012, 10:30