Από το γλέντι του γάμου βρέθηκε στο νοσοκομείο ένας 43χρονος άνδρας από τα Ζωνιανά Ρεθύμνου, έπειτα από επίθεση που δέχτηκε στο πάρκινγκ νυχτερινού κέντρου διασκέδασης, στο Ηράκλειο.

Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από μερικές ημέρες, όταν ο 43χρονος που βρισκόταν στο κέντρο μαζί με την οικογένειά του, κάποια στιγμή έφυγε για το πάρκινγκ, προκειμένου να φέρει το αυτοκίνητό του, για να επιβιβάσει την οικογένειά του και όλοι μαζί να φύγουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο στο πάρκινγκ, δύο άγνωστοι του είχαν στήσει ενέδρα. Έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες και κρατώντας όπλα, ακινητοποίησαν τον 43χρονο τον οποίο ξυλοκόπησαν, ενώ λίγο αργότερα εξαφανίστηκαν.

Ο 43χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο βαριά χτυπημένος στο πρόσωπο.

Την Παρασκευή, μάλιστα, υπεβλήθη για τρίτη φορά σε χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να αποκατασταθούν τα τραύματά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για τους δράστες, το θύμα δεν τους είδε, αφού φορούσαν κουκούλες, όμως σε κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς ανέφερε ότι υποψιάζεται δύο συγχωριανούς του, με τους οποίους έχει κτηματικές διαφορές.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει προανάκριση για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ αναβρασμός και αναστάτωση επικρατεί στα Ζωνιανά, αφού στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκονται δύο οικογένειες του χωριού.

Με πληροφορίες από το cretalive.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης