Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Έρευνα φωτιά διεξάγουν το τελευταίο χρονικό διάστημα οι άνδρες των Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. για αστυνομικό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, ο οποίος φέρεται να έχει καταχραστεί εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από τα ταμεία της υπηρεσίας του!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικότερα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του zougla.gr, ο ένστολος φέρει τον βαθμό του υπαστυνόμου, είναι διαχειριστής της λέσχης εστίασης της ΓΑΔΑ και φέρεται να έχει καταχραστεί ποσό που ξεπερνά τις 300.000 ευρώ.

Είναι εθισμένος στον τζόγο

Η αντίστροφη μέτρηση για τη διερεύνηση των πρακτικών που ακολουθούσε ο υπαστυνόμος, προκειμένου να προσπορίζεται σημαντικά χρηματικά ποσά, ξεκίνησε πριν από μερικές ημέρες, όταν στα γραφεία των «Αδιάφθορων» έφτασαν πληροφορίες που έκαναν λόγο για οικονομικά κενά στα ταμεία της λέσχης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελικά, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο υπαστυνόμος την περίοδο που υπηρετούσε στη λέσχη εστίασης είχε καταφέρει να αρπάξει από τα ταμεία πάνω από 300.000 ευρώ!

Σύμφωνα μάλιστα με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., όταν έγινε έλεγχος στα περιουσιακά του στοιχεία, μεγάλο μέρος των χρημάτων δεν βρέθηκε, καθώς ο ένστολος τα είχε προσφέρει… θυσία στον βωμό του τζόγου.

«Όταν έφτασαν οι πληροφορίες, ξεκίνησε η έρευνα και, όπως δείχνουν τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί, φαίνεται ότι αστυνομικός που υπηρετεί στη λέσχη εστίασης της ΓΑΔΑ έχει υπεξαιρέσει πάνω από 300.000 ευρώ. Ο ένστολος ακόμα δεν έχει συλληφθεί. Τώρα γίνεται ανάλυση των στοιχείων και καταμέτρηση της ζημιάς. Σύντομα θα σχηματιστεί δικογραφία» επισημαίνουν τα ίδια στελέχη στο zougla.gr.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης