Ένταλμα σύλληψης για τον Καρυπίδη

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2021, 01:00
Ένταλμα σύλληψης για τον Καρυπίδη

Ένταλμα σύλληψης εις βάρος του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Άρης, Θοδωρή Καρυπίδη, εκκρεμεί από την Εισαγγελία Βέροιας, για χρέη προς το Δημόσιο.

Αυτό ανέφερε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ σε ρεπορτάζ του για την υπόθεση με τα rapid tests η οποία βγήκε στην επιφάνεια μετά τις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν ερώτηση στη Βουλή, με θέμα την υπερκοστολόγηση των rapid tests που έγιναν στην Περιφέρεια Αττικής, για λογαριασμό της εταιρίας Amani Swiss, συμφερόντων του προέδρου της ΠΑΕ Άρης.
 

 

Καρυπίδης: «Δεν έχω να φοβηθώ κάτι γιατί ό,τι έχω κάνει είναι νόμιμο»

Απο τη μεριά του ο Θοδωρής Καρυπίδης, με δήλωσή του που ανέβηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης, αναφέρει: «Κατανοώ την αγωνία όσων διεκδικούν ρόλο νταβατζήδων. Με «ρεπορτάζ» και σενάρια βουτηγμένα στο ψέμα και την εμπάθεια, προσπαθούν επί μέρες να εμφανίσουν το άσπρο μαύρο. 

Στους διαχρονικούς κατασκευαστές λάσπης θα απαντήσω με πραγματικά στοιχεία. Δεν έχω απολύτως τίποτα να φοβηθώ, γιατί ότι έχω πράξει είναι απολύτως νόμιμα.

Σε σχέση με την λάσπη και όσους την εκτοξεύσουν, απαντά το παρελθόν τους. Είναι η ίδια ετερόκλητη συμμαχία του ποδοσφαίρου, που έχει κάνει καριέρα με μύθους και λαθραία κατασκευάσματα».

 

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2021, 08:38