Καζάνι που βράζει η Ειδομένη

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016, 17:51
Καζάνι που βράζει η Ειδομένη
Τεταμένη είναι αυτή την ώρα η κατάσταση στην Ειδομένη ανάμεσα σε πρόσφυγες - μετανάστες και αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στην περιοχή.

Αιτία της έντασης στάθηκε πιθανόν ένα ατύχημα ανάμεσα σε πρόσφυγα και περιπολικόΣύμφωνα με πληροφορίες αιτία της έντασης στάθηκε ένα ατύχημα το οποίο σημειώθηκε, όταν ένας πρόσφυγας αισθάνθηκε αδιαθεσία και έπεσε μπροστά σε περιπολικό το οποίο βρίσκονταν εν κινήσει στην περιοχή.

Ακολούθησε ένταση με τους πρόσφυγες να προκαλούν φθορές στο όχημα της ΕΛΑΣ με πέτρες και αιχμηρά αντικείμενα, ενώ αναποδογύρισαν και κάδους απορριμμάτων.

Προσοχή: Ακολουθούν σκληρές εικόνες
Τα τραύματα που φέρει ο πρόσφυγας είναι ελαφρά και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πιθανότατα ο άνδρας ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Ο τραυματισμένος μεταφέρθηκε, πριν από λίγη ώρα, από τον καταυλισμό της Ειδομένης στο νοσοκομείο Κιλκίς.Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πάντως πως είναι ακόμη αδιευκρίνιστη η αιτία τραυματισμού, ενώ επισημαίνουν πως «δημιουργήθηκε ένταση όταν πρόσφυγες, θεωρώντας ότι εμπλέκεται στο περιστατικό βανάκι της αστυνομίας, επιτέθηκαν με πέτρες στο όχημα προκαλώντας του υλικές ζημιές».Κλειστή εκ νέου η σιδηροδρομική γραμμή παρά την αστυνομική επιχείρηση

Σημειώνεται πως μία μόλις ώρα κατάφερε να μείνει ανοικτή η σιδηροδρομική γραμμή της Ειδομένης, καθώς λίγο μετά την πρωινή αστυνομική επιχείρηση που επέτρεψε την εκκένωση του χώρου των γραμμών από τις προσφυγικές σκηνές μετά από 30 ημέρες, οι πρόσφυγες έστησαν και πάλι σκηνές επάνω της.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016, 18:38