Νεάπολη: Εντοπισμός αλλοδαπών και σύλληψη των διακινητών τους

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2018, 21:21
 Νεάπολη: Εντοπισμός αλλοδαπών και σύλληψη των διακινητών τους
Στον εντοπισμό τριάντα ενός αλλοδαπών προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Νεάπολης Βοιών, καθώς και στη σύλληψη των δύο αλλοδαπών διακινητών τους.

Ειδικότερα, ενημερώθηκε το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού για την ύπαρξη σε δυσχερή θέση ενός ιστιοφόρου σκάφους με ικανό αριθμό αλλοδαπών επιβαινόντων, στη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά Μονεμβασιάς στο Μυρτώο πέλαγος.

Άμεσα απέπλευσαν περιπολικά σκάφη με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του ανωτέρω ιστιοφόρου, προσαραγμένο σε βραχώδες σημείο της περιοχής ''ΑΚΡΑ ΚΑΜΗΛΙ'', καθώς και είκοσι επτά (27) αλλοδαπών στην ξηρά. Οι ανωτέρω μεταφέρθηκαν στη Νεάπολη Βοιών με μέριμνα στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. που έσπευσαν στο σημείο, ενώ λίγο αργότερα παραδόθηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης έξι (06) επιπλέον αλλοδαποί, οι οποίοι είχαν εντοπιστεί στην ευρύτερη περιοχή.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ιστιοφόρο σκάφος που παραμένει προσαραγμένο στο σημείο χωρίς να έχει προκληθεί θαλάσσια ρύπανση, ενώ δύο (02) εκ των ανωτέρω αλλοδαπών, ηλικίας 42 και 45 ετών, συνελήφθησαν φερόμενοι ως διακινητές.


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2018, 21:30